Dubai BC: Ανακοίνωσε τον Έλι Οκόμπο
Η Dubai BC ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλι Οκόμπο.Ο 28χρονος γκαρντ μετά από μία τετραετία στη Μονακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στα ΗΑΕ για λογαριασμό της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ. Εκεί, θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Τζαρόν Μπλοσομγκέιμ, με τον οποίο συνυπήρξαν και στην ομάδα του Πριγκιπάτου.Την περασμένη σεζόν, ο Γάλλος άσος ήταν εκ των κορυφαίων των Μονεγάσκων, έχοντας 11,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 42 συμμετοχές στην Euroleague, ενώ βοήθησε να φτάσει η Μονακό στην κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος, κερδίζοντας το βραβείο του MVP.
Η ανακοίνωση της Dubai BC:
«Η Dubai Basketball ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλι Οκόμπο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γάλλο γκαρντ για πολυετές συμβόλαιο.
Ο 28χρονος άσος μετακομίζει στο Ντουμπάι ως ο εν ενεργεία MVP του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου από τη Μονακό την περασμένη σεζόν.
Ο Οκόμπο αγωνίστηκε στη Μονακό για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές (2022-2026), ενώ είχε προηγηθεί μία σεζόν (2021-22) στη Βιλερμπάν (LDLC ASVEL).
Με την προσθήκη του Γάλλου διεθνούς, η Dubai Basketball ενισχύει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2026-27, συνεχίζοντας τη δημιουργία μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής ομάδας για τη νέα σεζόν».
Offense just got more dangerous. 🔥
— Dubai Basketball (@dubaibasket) July 17, 2026
Élie Okobo arrives in Dubai, bringing elite shot creation, dynamic playmaking, and the ability to score from anywhere on the floor. 🏀
Read more: https://t.co/BrDndgmRXq pic.twitter.com/KmaHanSHO5
✅Φρέσκια επιλογή για στοίχημα με την έγκριση του Agones.gr | ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ