Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισαν» το εισιτήριο Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη (video)

Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισαν» το εισιτήριο Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2015 00:29
Η Βόλφσμπουργκ κέρδισε ξανά την Ίντερ, αυτή τη φορά με 2-1 στο «Μεάτσα» και «σφράγισε» την πρόκριση για τα προημιτελικά, όπως και η Σεβίλλη, η οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ τη Βιγιαρεάλ στην Ανδαλουσία. Πρόκριση και για Ζενίτ, Μπριζ και Ντνίπρο.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» ζευγάρωσαν τις νίκες τους κόντρα στην Ίντερ, καθώς κέρδισαν με 2-1 την Ίντερ στο Μιλάνο και «σφράγισαν» την πρόκριση για τους «8».

Η γερμανική ομάδα είχε κερδίσει με 3-1 στο πρώτο αγώνα και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 24’ με γκολ του Καλιγκιούρι.

Οι «νερατζούρι» χρειάζονται τρία τέρματα για να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση και «άγγιξαν» το 1-1 στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Μπενάλιο να σταματάει εντυπωσιακά την προσπάθεια του Γκουαρίν.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε νέα καλή στιγμή στο 65’ με τον Παλάσιο και έξι λεπτά μετά ο Αργεντινός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, δίνοντας ελπίδες στην Ίντερ. Ωστόσο η Βόλφσμπουργκ έλεγξε το παιχνίδι και στο 89’ πήρε τη νίκη με γκολ του Μπέντνερ.

Στους «8» η Σεβίλλη


Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισαν» το εισιτήριο Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη (video)
Την πρόκριση στα προημιτελικά εξασφάλισε και η κάτοχος του τίτλου, Σεβίλλη, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Βιγιαρεάλ στην Ανδαλουσία και με συνολικό σκορ 5-2, πήρε το εισιτήριο και θα δώσει το παρών στην κλήρωση της Παρασκευής (20/3).

Η ομάδα του Έμερι είχε ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 3-1 στο «Μαδριγάλ» και στο 69’ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Ιμπόρα. Η Βιγιαρεάλ ισοφάρισε στο 73’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ωστόσο στο 77’ ο Μπέιλι άφησε τους φιλοξενούμενους με αριθμητικό μειονέκτημα.

Το 2-1 διαμόρφωσε στο 83’ ο Σουάρεθ, με τη Σεβίλλη να δίνει το παρών στα προημιτελικά για 4η φορά στην ιστορία της. Μάλιστα τις τρεις προηγούμενες που το έκανε, κέρδισε το τρόπαιο (2006, 2007, 2014).

Πέρασαν Μπριζ και Ζενίτ


Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισαν» το εισιτήριο Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη (video)
Την πρόκριση στους «8» εξασφάλισε και η Κλαμπ Μπριζ, η οποία κέρδισε με 3-1 την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη!

Η Μπεσίκτας είχε γνωρίσει την ήττα με 2-1 στο Βέλγιο, ωστόσο κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης στο 48’ με τρομερό γκολ του Ραμόν. Η τουρκική ομάδα είχε τον έλεγχο όμως στο 61’ ο Ντε Σούτερ «πάγωσε» το «Ατατούρκ», ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και ο Μπολινγκόλι με δύο γκολ (80’, 90’) «κλείδωσε» την πρόκριση της Μπριζ.

Αντίθετα, εκτός έμεινε η Τορίνο, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Ζενίτ στην Ιταλία, ωστόσο η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας πήρε την πρόκριση χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο ο Λοντίγκιν με εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε όρθια τη Ζενίτ.

Η Τορίνο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 90’ με κεφαλιά του Γκλικ, ενώ Κουαλιαρέλα και Λόπεζ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Απέκλεισε τον Άγιαξ η Ντνίπρο


Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισαν» το εισιτήριο Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη (video)
Στην κλήρωση της Παρασκευής (20/3) θα δώσει το «παρών» και η Ντνίπρο, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τον Άγιαξ στην παράταση (1-0 κ.δ), ωστόσο έφυγε με την πρόκριση από το Άμστερνταμ χάρη στα εκτός έδρας γκολ.

Ο Μπαζούρ με σουτ στο 60’ έδωσε το προβάδισμα στο «Αίαντα» ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου η Ντνίπρο κατάφερε να σκοράρει στο 97’ με γκολ του Κονοπλιάνκα, με αποτέλεσμα ο Άγιαξ να χρειάζονταν δύο γκολ για την πρόκριση.

Στο 117’ ο Φαν Ντερ Χόορν κατάφερε να «γράψει» το 2-1 για τους Ολλανδούς, με την Ντνίπρο όμως να αντέχει την πίεση και να φεύγει με την ιστορική πρόκριση από το Άμστερνταμ.










Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.