Ελλάς Σύρου: Ανακοίνωσε τον Μπουλάρι
Η Ελλάς Σύρου ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, Εμιλιάνο Μπουλάρι.Η νησιωτική ομάδα συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν, προσθέτοντας το πρωί της Τρίτης (21/7) μία ακόμα σπουδαία μονάδα στο ρόστερ της.Ο λόγος για τον 25χρονο επιθετικό, Εμιλιάνο Μπουλάρι, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε με τις φανέλες του Ατρομήτου, της Καλαμάτας, του Αιγαλέου, της Λάτσι και του ΠΑΣ Γιάννινα.
Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 26 συμμετοχές με τους Ηπειρώτες, σκοράροντας 7 γκολ και αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Εμιλιανο Μπουλάρι.
Ο 25χρονος επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ατρόμητο, Καλαμάτα, Αιγάλεω και Laci.
Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του με επτά τέρματα, ενώ διακρίθηκε ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών της κατηγορίας.
Αξιοσημείωτο είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε επιλέξει στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ιστορικό παιχνίδι με την Άρσεναλ στο «Emirates».
Επιπλέον, σε ηλικία 18 ετών κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα της Αλβανίας.
Εμιλιάνο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
Photo credit: Επίσημος λογαριασμός της Ελλάς Σύρου στο Facebook.
Υπάρχει τελικά στοιχηματική με πολύ εύκολη εγγραφή