Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σουπερκόπα Γιουροαμερικάνα: Στη Ρίβερ το τρόπαιο (video)

Σουπερκόπα Γιουροαμερικάνα: Στη Ρίβερ το τρόπαιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2015 04:14
Με γκολ του Καπρόφ στο 83’, η Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε με 1-0 τη Σεβίλλη στο «Μονουμεντάλ» και κατέκτησε το Σουπερκόπα Γιουροαμερικάνα, θεσμός ο οποίος διεξήχθη για πρώτη φορά και δεν έχει ακόμα επίσημο χαρακτήρα.

Η Ρίβερ Πλέιτ ήταν η νικήτρια στον πρώτο τελικό του Σουπερκόπα Γιουροαμερικάνα, με τους «μιγιονάριος» να παίρνουν τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Σεβίλλη στο «Μονουμεντάλ» και να κατακτούν το τρόπαιο, το οποίο δεν αναγνωρίζεται ακόμα από την FIFA ως επίσημος τίτλος.

Το θεσμό διοργάνωσε το τηλεοπτικό κανάλι Direct TV, έχοντας σαν ιδέα να φέρει αντιμέτωπη την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ με αυτή του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ρίβερ Πλέιτ και Σεβίλλη παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, με την ομάδα της Αργεντινής να παίρνει τελικά τη νίκη χάρη στο γκολ του Καπρόφ στο 83ο λεπτό.

Σουπερκόπα Γιουροαμερικάνα: Στη Ρίβερ το τρόπαιο (video)
Η Σεβίλλη ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε δύο καλές στιγμές με σουτ του Γκαμέιρο (5’) και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρέγιες (13’) που όμως δεν προβλημάτισαν τον Τσιαρίνι.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της Ρίβερ ήρθε στο 18ο λεπτό, με τον Πισκουλίτσι να επιχειρεί το μακρινό σουτ και τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Μπέτο. Έξι λεπτά μετά η Σεβίλλη «άγγιξε» το γκολ, με τον Τσιαρίνι να νικάει σε τετ-α-τετ τον Άσπας, ενώ η απάντηση της Ρίβερ ήρθε στο 32’, με τον Μπέτο να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Σολάρι.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 40’ και άνηκε στη Σεβίλλη, με τον Βιντάλ να βγάζει σέντρα για τον Γκαμέιρο, ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Καλύτερη η Ρίβερ στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να είχαν δοκάρι στο 53’ με σουτ του Καπρόφ και τελικώς ο ίδιος πέτυχε στο 83’ το γκολ της νίκης για την ομάδα του, σκοράροντας από κοντά για το τελικό 1-0.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.