Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2015 21:43
Με πρωταγωνιστή τον Αζάρ (γκολ και ασίστ), η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την Στόουκ στο Λονδίνο και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απίστευτο γκολ πίσω από τη σέντρα από τον Άνταμ!

Χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις, η Τσέλσι επικράτησε με 2-1 της Στόουκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ξέφυγε στο +7 και στο +8 από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα, ενώ έχει και αγώνα λιγότερο (στο -9 βρίσκεται η Σίτι που αντιμετωπίζει την Κυριακή την Κρίσταλ Πάλας).

Η Τσέλσι είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και απείλησε μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ του Ρεμί που μπλόκαρε ο Μπέγκοβιτς. Οι «μπλε» είχαν στη συνέχεια ευκαιρίες με σουτ των Αζάρ και Οσκάρ, ενώ στον αντίποδα η Στόουκ απείλησε στο 28’ με προσπάθεια του Ενζονζί.

Στο 39’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Φάμπρεγκας να κερδίζει πέναλτι από τον Βόλσιντ και τον Αζάρ να «γράφει» το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Η χαρά για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν κράτησε όμως για πολύ, καθώς στο 45’ ο Άνταμ ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ που βάζει υποψηφιότητα για το κορυφαίο της χρονιάς στην Πρέμιερ. Ο Σκοτσέζος μέσος είδε τον Κουρτουά εκτός εστίας και με σουτ πίσω από το κέντρο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Στην επανάληψη, ο Μουρίνιο έριξε στο ματς τον Ντιέγκο Κόστα, ωστόσο ο Ισπανός άσος άντεξε μόλις έντεκα λεπτά, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Ντρογκμπά. Η Τσέλσι είχε την υπεροχή, ωστόσο όλες οι προσπάθειες των γηπεδούχων σταματούσαν στον Μπέγκοβιτς.

Παρόλα αυτά στο 62’ ο Βόσνιος πορτιέρο έκανε το πρώτο του λάθος στο παιχνίδι, δίνοντας τη μπάλα στα πόδια του Αζάρ. Ο Βέλγος τη γύρισε στον Ρεμί και αυτός σε κενή εστία «έγραψε» το 2-1.

Δύο λεπτά μετά ο Ενζονζί έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κουρτουά με μακρινό σουτ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τη Στόουκ, η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά στο παιχνίδι. Η Τσέλσι είχε την κατοχή, «ροκανίζοντας» το χρόνο και στο 81’ θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη, ωστόσο ο Κουαδράδο δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά μετά από γύρισμα του Αζάρ.

Το τρομερό γκολ του Άνταμ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.