Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρομπέρτο Κάρλος: «Υπήρχαν προβλήματα με τη συμπεριφορά του Γκέκα»

Ρομπέρτο Κάρλος: «Υπήρχαν προβλήματα με τη συμπεριφορά του Γκέκα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2015 20:22
Τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει εκτός ομάδας τον Φάνη Γκέκα εξήγησε ο τεχνικός της Ακχισάρ, Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος δήλωσε πως είχε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του Έλληνα επιθετικού.

Με πρωταγωνιστή τον άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου Βαζ Τε (2 γκολ), η Ακσιχάρ κέρδισε με 3-0 τη Γκαζιάντεπσπόρ, σε παιχνίδι που ο Φάνης Γκέκας δεν βρέθηκε ούτε στον πάγκο. Ο Έλληνας επιθετικός έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος έκανε λόγο για προβλήματα συμπεριφοράς του 34χρονου φορ:

«Κάποιοι παίκτες αποτελούν πρόβλημα όταν δεν αγωνίζονται. Δεν έχει να κάνει με τον επαγγελματισμό του Γκέκα. Υπήρχαν προβλήματα με την συμπεριφορά του. Είχα κάνει κάποιες σκέψεις ήδη για τον Γκέκα. Δεν του άρεσαν κάποιες αποφάσεις μου αλλά και κινήσεις μου. Επιβίωσε για μεγάλο διάστημα στην Ακχισάρ επειδή σκόραρε» δήλωσε ο Βραζιλιάνος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Του έδωσα περισσότερες ευκαιρίες για να αγωνίζεται όμως δεν είδα κάποια βελτίωση. Η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση γιατί η ατμόσφαιρα και η ηρεμία στην ομάδα είναι απαραίτητα στοιχεία. Οι ποδοσφαιριστές δεν αναπληρώνουν τον προπονητή αλλά θα πρέπει να είναι ενωμένοι για τους στόχους που έχει θέσει η Ακχισάρ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.