Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Προσπέρασε τη Ρόμα η Λάτσιο, τριάρα η Νάπολι (videos)

Σέριε Α: Προσπέρασε τη Ρόμα η Λάτσιο, τριάρα η Νάπολι (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2015 21:37
Η Λάτσιο διέλυσε με 4-0 την Έμπολι και προσπέρασε τη Ρόμα που ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Τορίνο. Έριξε τριάρα στην Φιορεντίνα η Νάπολι.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία η Λάτσιο. Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι διέλυσε με 4-0 την Έμπολι στο «Ολίμπικο» και ανέβηκε μόνη στην 2η θέση με +1 από τη 3η Ρόμα.

Οι «λατσιάλι» έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, με τον Μάουρι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά. Στο 31’ ο Κλόζε «έγραψε» το 2-0, ενώ ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Καντρέβα ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 53’ ο Φελίπε Άντερσον, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στο θρίαμβο της Λάτσιο. Στο 58’ οι γηπεδούχοι έχασαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Νοβαρέτι, που αντικατέστησε τον τραυματία Ντε Φράι, ωστόσο όλα είχαν κριθεί.

Απώλεια για Ρόμα, τριάρα η Νάπολι


Σέριε Α: Προσπέρασε τη Ρόμα η Λάτσιο, τριάρα η Νάπολι (videos)
Μετά από δύο σερί νίκες η Ρόμα επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα. Οι «τζιαλορόσι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της Τορίνο και υποχώρησαν στην 3η θέση με -1 από τη Λάτσιο.

Ο Ρούντι Γκαρσία έδωσε φανέλα βασικού στους Μανωλά και Χολέμπας και η Ρόμα πήρε το προβάδισμα στο 57’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φλορέντσι. Ωστόσο η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους φιλοξενούμενους, με την Τορίνο να φέρνει το σκορ στα ίσα στο 64’ με τέρμα του νεοεισελθέντα Μάξι Λόπες. Η Ρόμα είχε ευκαιρίες για να ξαναπάρει το προβάδισμα, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Επιστροφή στις νίκες για τη Νάπολι. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ κέρδισε με 3-0 την Φιορεντίνα στο «Σαν Πάολο» και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από πέντε αγωνιστικές.

Οι «παρτενοπέι» πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Μέρτενς (23’), Χάμσικ (71’) και Καγιεχόν (89’) και βρίσκονται πλέον στο -7 από την 3η θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σπουδαία νίκη με 3-1 στην έδρα της Ουντινέζε πήρε η Παλέρμο, ενώ η Αταλάντα κέρδισε με 2-1 τη Σασσουόλο και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη της για τη σωτηρία. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Ντένις, ο οποίος σημείωσε το γκολ της αγωνιστικής, σκοράροντας με ανάποδο ψαλίδι έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των γηπεδούχων.

Τέλος, η Κίεβο επικράτησε με 1-0 της Τσεζένα εκτός έδρας και ανέβηκε στην 12η θέση, αφήνοντας την αντίπαλο της κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα γκολ:











Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.