Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βάτσκε: «Γερμανός ο αντικαταστάτης του Κλοπ»

Βάτσκε: «Γερμανός ο αντικαταστάτης του Κλοπ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2015 15:47
O διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε αποκάλυψε ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι πιθανότατα Γερμανός ενώ διέψευσε ότι ο Τόμας Τούχελ είναι ο μοναδικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ το καλοκαίρι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Ντόρτμουντ στο φινάλε της σεζόν και η διοίκηση των Βεστφαλών έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Τόμας Τούχελ είναι το μεγάλο φαβορί για τη θέση, ωστόσο ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε τόνισε ότι ο πρώην τεχνικός της Μάιντς δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει ο σύλλογος:

«Δεν γνωρίζω ποιος θα είναι ο νέος προπονητής και αν ήξερα δεν θα το έλεγα. Πιθανότατα δεν θα είναι προπονητής που θα προέρχεται από ομάδα δεύτερης κατηγορίας (σ.σ. όπως ο Κλοπ) και κατά πάσα πιθανότατα θα είναι Γερμανός. Θα ήθελα να επισημάνω πως η ομάδα δεν σκέφτεται μόνο την περίπτωση του Τόμας Τούχελ. Νομίζω ότι θα έχουμε μια σωστή και λογική λύση την επόμενη εβδομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.