Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιαννακόπουλος στους EuroInsiders: «Αν δεν φέρω τον Γιόκιτς δεν πάω πουθενά» (video)

Γιαννακόπουλος στους EuroInsiders: «Αν δεν φέρω τον Γιόκιτς δεν πάω πουθενά» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/8/2026 18:26
Στον «αέρα» βρίσκεται και το part 2 της μεγάλης συνέντευξης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους «EuroInsiders», με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να είναι αποκαλυπτικός.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον... διακαή πόθο του, τον Νίκολα Γιόκιτς, για τον οποίο σημείωσε μάλιστα ότι προσπάθησε να καταθέσει μια προσφορά για να τον ντύσει στα «πράσινα». Παράλληλα, αναφορά έκανε στο όραμα που έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην επιστροφή του στο «τριφύλλι», ενώ μίλησε και για το «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα σε Ναν και Τζόουνς στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

!Είσαι Παναθηναϊκός; Σε ενδιαφέρει! ☘️
Το Pamestoixima.gr μέσω του PS Blog φέρνει έναν μοναδικό διαγωνισμό* δίνοντάς σου την ευκαιρία να κερδίσεις* ένα εισιτήριο διαρκείας του Παναθηναϊκού AKTOR για τη σεζόν 2026-27! Για περισσότερα ↪δες εδώ. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στους «EuroInsiders»:

Για τον Γιόκιτς: «Δυστυχώς ο παίκτης που θα ήθελα εγώ να έχω υπογράψει μέχρι τώρα, έχει αποσυρθεί από το μπάσκετ και έγινε General Manager. Αυτός είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς. Νομίζω ότι μετά τον Σάρας ήταν ο πιο έξυπνος άνθρωπος στο παρκέ και ο πιο πολυτάλαντος μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Αυτοί οι τρεις είναι μια κατηγορία μόνοι τους.

Και ο παίκτης που ονειρεύομαι και δεν έχω υπογράψει ακόμα, θα τον υπογράψω του χρόνου. Το πρόβλημα είναι ότι έχω ήδη τρεις παίκτες με τριετή συμβόλαια σε αυτή τη θέση. Πού θα παίξει; Αυτό σκεφτόμουν χθες βράδυ. Έχουμε τον Γιαμπουσέλε, τον Λεσόρ, τον Φαλ, φανταστικά. Πού θα χωρέσει; Είναι ο Γιόκιτς. Ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Μην γελάτε καθόλου. Αν δεν φέρω τον Γιόκιτς δεν πάω πουθενά. Φέτος προσπάθησα να κάνω μια πρόταση. Πάρτε τηλέφωνο τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς και ρωτήστε τον. Ο κόσμος θα λέει ότι κάνω πλάκα, αλλά έκανα μια πολύ σοβαρή πρόταση φέτος, τόσο στην ομάδα του όσο και στον ίδιο. Αυτή απορρίφθηκε.

Ξέρω ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Ξέρετε τα νούμερα του. Προσπάθησα να εξαγοράσω την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, δεν το σκέφτηκαν καν. Τους πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να πουν ‘Ποιος; Ελλάδα; Τι; Αντίο’ από την ομάδα του. Ας περιμένουμε μέχρι του χρόνου. Είμαι ένας άνθρωπος με τα πολύ πάνω του και τα πολύ κάτω του»
.

Για το όραμα του Ομπράντοβιτς: «Πιστεύω ότι αυτό που έχει ο μάστερ Ζέλικο στο μυαλό του είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και επειδή το ευρωπαϊκό μπάσκετ πηγαίνει προς εκείνη την κατεύθυνση που έχει στο μυαλό του. Μεγάλα και γρήγορα κορμιά, γρήγορο παιχνίδι».

Για το επεισόδιο Ναν-Τζόουνς: «Το επεισόδιο ανάμεσα στους αθλητές είναι απαράδεκτο. Ειδικά όταν δεν είναι στην ένταση του αγώνα, αλλά στα αποδυτήρια. Αυτό το κάνει τραγικό. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε κάτι στο παρκέ, να έχεις υψηλούς παλμούς, αλλά όλοι μας είμαστε παραδείγματα προς τους ανθρώπους. Πρέπει να μένουμε ήρεμοι. Το λέω για να το ακούσω και εγώ. Δεν συμφώνησα με αυτό που έγινε.

Για τις τιμωρίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν βαριές τιμωρίες. Επειδή είναι απαράδεκτο. Φυσικά, συγκρίνοντάς το με το να πληρώνεις 300.000 επειδή μπήκες σε ένα γήπεδο, που έπρεπε να πληρώσω στις ημέρες του Τζόρντι, δεν είναι τίποτα. Πλήρωσα συνολικά 2,2 εκατομμύρια επειδή πήγα στο γήπεδο, για Instagram stories. Για το γιατί πρέπει να ρωτήσεις εκείνον. Αλλά έχει ήδη φύγει»
.

Για το κατέβασμα του λαβάρου του Μποντιρόγκα: «Επειδή όλοι κάνουν λάθη. Ο Ντέγιαν είναι θρύλος του Παναθηναϊκού, θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και κυρίως ο Ντέγιαν είναι φίλος. Οπότε, τα βάζω όλα τα άλλα στην άκρη, είναι φίλος. Το γεγονός πως δεν είναι άνθρωπος που έχει φύγει από το μπάσκετ. Έχει μείνει στο μπάσκετ, έχει μία συγκεκριμένη θέση. Όταν είσαι στην σκηνή, πρέπει να σε χειροκροτούν και να σε κρίνουν. Οπότε, δεν ήμουν χαρούμενος με μερικά πράγματα. Η απόφασή μου ήταν σίγουρα λάθος και αυτό θα διορθωθεί. Το μπάνερ θα επιστρέψει πολύ σύντομα.

Ξέρετε κανέναν που να τα κάνει όλα σωστά; Εγώ ξέρω μόνο δύο άτομα στην Ελλάδα. Θα επιστρέψουμε στο μότο μου. Από τη στιγμή που θα σε κάνω να αναγνωρίσεις το λάθος σου, είτε σου αρέσει είτε όχι, θα σε κάνω, θα σε πείσω, δεν ξέρω, αλλά θα καταλάβεις το λάθος σου. Τότε πρέπει και εγώ να καταλάβω και να αποδεχθώ τα λάθη μου»
.

Για τους ηγέτες του Παναθηναϊκού: «Ο Κώστας Σλούκας είναι ένας πραγματικός αρχηγός, επαγγελματίας, ηγέτης. Αυτός ο Παναθηναϊκός των τελευταίων ετών είναι ευλογημένος να έχει έναν παίκτη και άνθρωπο όπως τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Το μυαλό του δουλεύει σε άλλο επίπεδο, έχει υψηλό IQ. Είναι φιλάνθρωπος, πάντα γελάει, πάντα είναι χαρούμενος και βλέπει τη θετική πλευρά της ζωής. Πάντα βοηθάει τον διπλανό του, είναι απίθανος. Είναι πολύ έξυπνος με πολύ καλή καρδιά και τα μπασκετικά προσόντα του επιπέδου του. Δεν υπάρχει χώρος για εγωισμό στο μπάσκετ».

Για τον αείμνηστο πατέρα του: «Ο πατέρας μου βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο. Είχε μεγάλη καρδιά. Θυμόταν τα ονόματα πάρα πολλών ανθρώπων και το τι έκαναν. Εγώ έχω φωτογραφική μνήμη με αριθμούς. Ο πατέρας μου δεν ξεχνούσε ονόματα και πρόσωπα.

Ελπίζω να είναι περήφανος για μένα. Από τη μέρα που «έφυγε», η αξία της εταιρείας τριπλασιάστηκε μέσα σε λίγα χρόνια, ο Παναθηναϊκός ξέρουμε τα αποτελέσματα. Θα προτιμούσα να είναι περήφανος για μένα, όπως είναι τα παιδιά μου για μένα. Όταν τα βλέπω να λένε “σε αγαπάω”, το εννοούν από τα βάθη της καρδιάς τους.

Πήρα τόσα πολλά από τον πατέρα μου και θέλω να τα μεταδώσω στα παιδιά μου. Ένα καθαρό όνομα, είναι πολύ σημαντικό. Πάω σε διάφορα μέρη και μου λένε ότι ο μπαμπάς σου με βοήθησε εκεί και εκεί. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από έναν μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό. Ζούμε σε δύσκολη περίοδο. Η κοινωνία ήταν πιο καθαρή παλιά και ήταν πιο εύκολο να αφήσεις ένα καθαρό όνομα. Σήμερα, δεν ξέρω πόσο σε σέβονται»
.

Για το αν έχει μετανιώσει πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν: «Ό,τι κι αν κάνουμε στη ζωή είναι αυτό που μας διαμορφώνει, αυτό από το οποίο είμαστε φτιαγμένοι. Παίρνουμε θετικές και αρνητικές αποφάσεις, κάνουμε σωστές επιλογές, κάνουμε λάθη. Οπότε δεν ξέρω αν πραγματικά μετανιώνω για πράγματα. Επιστρέφω σε αυτά και προσπαθώ να τα ξαναπαίξω στο μυαλό μου, για να δω τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά. Για παράδειγμα, είχα αφήσει κάτι στον πάγκο του Ολυμπιακού... Δεν θα το έκανα ξανά».


Τελευταίες ειδήσεις

Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την κίνησή του να αφήσει ένα εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού
Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την κίνησή του να αφήσει ένα εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού
37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ
Νίστρουπ: «Υπάρχει πίεση, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα»
Νίστρουπ: «Υπάρχει πίεση, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα»
37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ
Παράνοια στον ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ: Ανακοίνωσαν sold out οι Κρητικοί!
Παράνοια στον ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ: Ανακοίνωσαν sold out οι Κρητικοί!
1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ
ΑΕΛ Novibet: Ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Χρήστου Λέλεκα
ΑΕΛ Novibet: Ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Χρήστου Λέλεκα
1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ
Volos Elabet: Λαμπρή εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου χορηγού της ομάδας (pics)
Volos Elabet: Λαμπρή εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου χορηγού της ομάδας (pics)
1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ
ΠΑΟΚ: Αντελίτζε και Δέδας στο προπονητικό επιτελείο του Τρινκιέρι
ΠΑΟΚ: Αντελίτζε και Δέδας στο προπονητικό επιτελείο του Τρινκιέρι
2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
ΟΦΗ: Δικός του και επίσημα ο Ντίκμαν!
ΟΦΗ: Δικός του και επίσημα ο Ντίκμαν!
2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Κηφισιά: Παρελθόν ο Σμπώκος
Κηφισιά: Παρελθόν ο Σμπώκος
2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Το αντίο του Μασούρα στον Ολυμπιακό: «Έζησα το όνειρο, εις το επανιδείν»
Το αντίο του Μασούρα στον Ολυμπιακό: «Έζησα το όνειρο, εις το επανιδείν»
2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Επιστροφή Τζιμπούρ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Αυτή είναι η ομάδα που αναλαμβάνει ως επικεφαλής
Επιστροφή Τζιμπούρ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Αυτή είναι η ομάδα που αναλαμβάνει ως επικεφαλής
2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Στον τελικό της σφυροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Φραντζεσκάκης
Στον τελικό της σφυροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Φραντζεσκάκης
3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Περισσότερες ειδήσεις