Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξανά στο -2 με Τσιτσαρίτο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξανά στο -2 με Τσιτσαρίτο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2015 00:18
Μετά το γκολ-πρόκρισης απέναντι στην Ατλέτικο, ο Τσιτσαρίτο σημείωσε δύο τέρματα στη νίκη της Ρεάλ με 4-2 επί της Θέλτα που έφερε τη «βασίλισσα» ξανά στο -2 από την Μπαρτσελόνα.

Η Θέλτα έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ, ωστόσο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να φύγει με τη νίκη (4-2) από το Βίγκο και να μειώσει στο -2 τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα.

Πρωταγωνιστής για τη «βασίλισσα» ήταν ο Τσιτσαρίτο, ο οποίος σημείωσε δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, οδηγώντας την στην σημαντική νίκη

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά πέντε γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο! Η Θέλτα μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 9ο λεπτό με τον Νολίτο, ο οποίος πέρασε από δύο αντιπάλους και με σουτ εντός περιοχής «έγραψε» το 1-0.

Η απάντηση της Ρεάλ ήταν άμεση, με τον Κροος να ισοφαρίζει στο 16’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και στο 24’ ο Τσιτσαρίτο ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Ο Μεξικανός έπαιξε το ένα-δύο με τον Χάμες και πλάσαρε εύστοχα από πλάγια θέση, «γράφοντας» το 2-1.

Ωστόσο η Θέλτα δεν πτοήθηκε και στο 28’ έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα με τον Μίνα, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας. Η Ρεάλ πίεσε στη συνέχεια για 3ο γκολ, είχε δοκάρι με τον Ρονάλντο στο 41’ και τρία λεπτά μετά ο Πορτογάλος έδωσε την ασίστ στον Χάμες που «έγραψε» το 3-2 με σουτ από το ύψος της περιοχής (η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν προσπαθώντας να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα και στο 69’ η Ρεάλ «κλείδωσε» τη νίκη με τον Τσιτσαρίτο. Μετά από μακρινή μπαλιά του Ράμος, ο επιθετικός της Ρεάλ κατέβασε έξοχα τη μπάλα και πλάσαρε τον Άλβαρεθ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Να σημειωθεί ότι Ράμος και Καρβαχάλ συμπλήρωσαν κάρτες και θα χάσουν το παιχνίδι με την Αλμερία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.