Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην αποστολή της Ρεάλ ο Όντεγκααρντ

Στην αποστολή της Ρεάλ ο Όντεγκααρντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2015 20:58
Ο 16χρονος Μάρτιν Όντεγκααρντ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Ρεάλ για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Αλμερία στο «Μπερναμπέου» και ο Κριστιάνο Ρονάλντο… φρόντισε να του κάνει τη ζωή δύσκολη στην προπόνηση της «βασίλισσας».

Στην αποστολή της Ρεάλ για το παιχνίδι της Τετάρτης (29/3) με την Αλμερία στη Μαδρίτη συμπεριλήφθηκε ο Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Ο 16χρονος διεθνής Νορβηγός μεσοεπιθετικός προπονείται αρκετές φορές με την πρώτη ομάδα και ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να τον συμπεριλάβει για πρώτη φορά σε αποστολή για το παιχνίδι με την Αλμερία.

Εφόσον ο νεαρός άσος πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ιταλό τεχνικό τότε θα γίνει αυτόματα ο νεότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο στη Πριμέρα με τη φανέλα της Ρεάλ, σε ηλικία 16 ετών και 133 ημερών. Το ρεκόρ ανήκει στον Αλμπέρτο Ριβέρα Πιζάρο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο τον Ιούνιο του 1995 σε ηλικία 17 ετών και 11 ημερών σε αγώνα με τη Θέλτα.

Μάλιστα ο Όντεγκααρντ βρέθηκε δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, με τον Πορτογάλο να του κάνει τη ζωή δύσκολη, προσποιούμενος αρκετές φορές ότι θα του κάνει πάσα.



Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπέιλ, Μπενζεμά και Μόντριτς όπως και οι τιμωρημένοι Ράμος, Καρβαχάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.