Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Ντνίπρο! (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Ντνίπρο! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2015 00:18
Με γκολ του Ζελέζνιοφ που θα έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ, η Ντνίπρο ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Βαρσοβίας έκανε η Ντνίπρο. Η ουκρανική ομάδα κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 1-1 από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» αποκτώντας προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 49’ με τον Νταβίντ Λόπεθ και είχαν αρκετές ευκαιρίες με τον Ιγκουαϊν για ακόμα ένα γκολ. Ωστόσο ο Αργεντινός φορ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπόικο και στο 81’ ο Σελέζνιοφ «έγραψε» -από θέση οφσάιντ- το τελικό 1-1.

Η Νάπολι είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Ντνίπρο. Η ουκρανική ομάδα προτίμησε να δώσει χώρο στον αντίπαλο της και δικαιώθηκε στα πρώτα 45 λεπτά, κρατώντας με σχετική άνεση το 0-0.

Οι «παρτενοπέι» είχαν φλύαρη κατοχή και κατάφεραν να απειλήσουν μόλις δύο φορές με σουτ του Ινσίνιε (9’, 22’), ενώ στον αντίποδα η Ντνίπρο είχε καλή στιγμή στο 23’ με σουτ του Κάνκαβα.

Το σκηνικό άλλαξε με το… καλησπέρα στην επανάληψη, καθώς η Νάπολι κατάφερε να σκοράρει στο 50’ με κεφαλιά του Νταβίντ Λόπεθ. Το γκολ γρήγορο βοήθησε τους γηπεδούχους που είχαν την πλήρη υπεροχή στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν έψαχνε το γκολ και είχε τέσσερις ευκαιρίες για να το πετύχει (55’,60’, 73’, 78’), ωστόσο σε όλες νικήθηκε από τον Μπόικο! Η Ντνίπρο έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι και στο 81’ κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο μέρος.

Ο Φεντέτσκι έβγαλε τη σέντρα, ο Μπέζους δεν βρήκε την μπάλα και εκείνη κατέληξε στον Σελεζνιόβ, ο οποίος «έγραψε» από κοντά το 1-1. Ωστόσο το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς ο σκόρερ της Ντνίπρο βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά και η Νάπολι καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα στη ρεβάνς του Κιέβου αν θέλει να δώσει το «παρών» στον τελικό της Βαρσοβίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.