Κηφισιά: Με Ντε Λουίς στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Παναθηναϊκό
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κηφισιάς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (10/9, 21:15), με τον Σεμπάστιαν Λέτο να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.
Κάνοντας 👉εγγραφή μέσω Agones.gr, εξασφαλίζετε ένα (1) δωρεάν* στοίχημα για τα σημερινά παιχνίδια!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Στα ευχάριστα για την Κηφισιά βρίσκεται η επιστροφή του Γιον Ντε Λουίς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Λέτο.
Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Βαν Άιμα, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Έμπο.
Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς:
Αναγνωστόπουλος, Ραμίρες, Αποστολάκης, Ντε Λουίς, Πέτκοφ, Καλοσκάμης, Αμπάντα, Πολυκράτης, Ούγκο Σόουζα, Ζολιμπουά, Μάνσο, Δοϊρανλής, Πόμπο, Μπένι, Ρουκουνάκης, Γιάγκνε, Κούσουλος, Αντόνισε, Θεοδωρίδης, Ζέρσον Σόουζα, Εμπουλά, Πατήρας, Σαγάλ, Χριστόπουλος.