Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Πήρε το ντέρμπι η Αργεντινή (video)

Κόπα Αμέρικα: Πήρε το ντέρμπι η Αργεντινή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2015 11:05
Με όμορφο γκολ του Αγκουέρο, η Αργεντινή κέρδισε με 1-0 την Ουρουγουάη και την προσπέρασε στη βαθμολογία του 2ου ομίλου, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Η Αργεντινή ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου, καθώς επικράτησε με 1-0 της Ουρουγουάης χάρη σε εξαιρετική κεφαλιά του Αγκουέρο στο 56’.

Αρκετά νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα και αψιμαχίες μεταξύ των παικτών σε ένα πραγματικό ντέρμπι Λατινικής Αμερικής.

Πίεσε και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει η Ουρουγουάη, η οποία υποχώρησε στην 3η θέση και χρειάζεται νίκη κόντρα στην Παραγουάη για να πάρει την απευθείας πρόκριση για τα προημιτελικά.

Το ματς:


Κόπα Αμέρικα: Πήρε το ντέρμπι η Αργεντινή (video)
Σε μονόλογο της Αργεντινής εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο. Η «αλμπισελέστε» είχε την κατοχή (σε κάποια σημεία έφτασε το 81%) και δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Ο Ντι Μαρία απείλησε με δύο σουτ (10’, 12’) και ο Αγκουέρο έφτασε κοντά στο γκολ στο 25’, όμως ο Μουσλέρα απόκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αργεντινού.

Από την πλευρά της, η Ουρουγουάη είχε δύο καλές στιγμές με άστοχες κεφαλιές των Γκοντίν (22') και Ρολάν (30'), ενώ ο προπονητής της Αργεντινής, Χεράρδο Μαρτίνο, διαμαρτυρόταν συνεχώς και στο 33' αποβλήθηκε από τον Βραζιλιάνο διαιτητή.

Η Ουρουγουάη κέρδισε μέτρα στο φινάλε του πρώτου μέρους και στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε σημαντική ευκαιρία με διαγώνιο σουτ του Μάξι Περέιρα (46’), όμως ο Ρομέρο απόκρουσε, κρατώντας το μηδέν.

Η Αργεντινή προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της Ουρουγουάης και τα κατάφερε στο 56’. Ο Ζαμπαλέτα έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Αγκουέρο με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την «αλμπισελέστε».

Η «σελέστε» προσπάθησε να αντιδράσει και είχε τεράστια ευκαιρία στο 75’ για το 1-1. Ο Ρομέρο απέκρουσε το δυνατό σουτ του Περέιρα, αλλά έστρωσε τη μπάλα στον Ρολάν, οποίος δεν κατάφερε να ευστοχήσει από κοντά σε κενή εστία.

Η Ουρουγουάη απείλησε ξανά στο 79’ με μακρινό σουτ του Άλβαρο Γκονσάλες, ενώ ο Μέσι είχε καλή στιγμή για το 2-0 στο 83’ αλλά ο Μουσλέρα ήταν και πάλι εκεί. Η ομάδα του Ταμπάρες πίεσε ασφυχτικά για το 1-1 στα τελευταία λεπτά, ωστόσο Ζαμπαλέτα και Ρομέρο σταμάτησαν σωτήρια τα σουτ των Γκοντίν (87’) και Ερνάντες (90’) αντίστοιχα, κρατώντας το 1-0 μέχρι το φινάλε.

Αργεντινή: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Γκαράι, Οταμέντι, Ρόχο, Μασεράνο, Λούκας Μπίγλια, Παστόρε (79' Μπανέγα), Μέσι, Ντι Μαρία (89' Περέιρα), Αγκουέρο (82' Τέβες).

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκοντίν, Άλβαρο Περέιρα, Αρέβαλο Ρίος, Λοδέιρο (69' Αμπέλ Ερνάντες), Άλβαρο Γκονσάλες, Κριστιάν Ροντρίγκες (64' Κάρλος Σάντσες), Ρολάν, Καβάνι.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

1. Αργεντινή 4
2. Παραγουάη 4
3. Ουρουγουάη 3
4. Τζαμάικα 0

Τελευταία αγωνιστική:

Αργεντινή – Τζαμάικα, Ουρουγουάη - Παραγουάη

Φάσεις και γκολ:




Η κάμερα στον Μέσι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.