Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τιμώρησε Περέιρα και Λούκας ο Τούντορ

Τιμώρησε Περέιρα και Λούκας ο Τούντορ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2015 21:26
Μόνοι τους προπονήθηκαν οι Φακούντο Περέιρα και ο Λούκας Πέρεθ, καθώς ο Ιγκόρ Τούντορ τους έστειλε σε άλλο γήπεδο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα ο Ιγκόρ Τούντορ είχε ξεκαθαρίσει ότι κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα και ότι το κομμάτι της πειθαρχίας είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν. Ο Κροάτης έκανε τα λόγια του πράξη για ακόμα μια φορά, τιμωρώντας τους Φακούντο Περέιρα και Λούκας Πέρεθ εξαιτίας της συμπεριφοράς τους στην προπόνηση της Κυριακής.

Συγκεκριμένα οι δύο παίκτες δεν δέχτηκαν να πληρώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ που τους είχε επιβληθεί την Κυριακή (12/7) γιατί δεν χρησιμοποίησαν επικαλαμίδες. Γι’ αυτό ο προπονητής του ΠΑΟΚ τους έστειλε να προπονηθούν μόνοι τους σε άλλο γήπεδο, αφού θεωρεί πως είναι θέμα τήρησης των κανόνων που έχει θέσει από την αρχή της προετοιμασίας.

«Όταν κάποιος δεν σέβεται, θα πρέπει να πληρώσει. Πρέπει όλοι να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Αν κάποιος θεωρεί ότι είναι πάνω από την ομάδα, θα πρέπει να του εξηγήσω τα πράγματα. Το κομμάτι της πειθαρχίας είναι πολύ σημαντικό και για όσο θα είμαι εγώ εδώ οι κανόνες θα είναι ξεκάθαροι» είχε δηλώσει πρόσφατα ο Τούντορ για το θέμα της πειθαρχίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.