Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Περέιρα και Λούκας στο Ζάγκρεμπ

Χωρίς Περέιρα και Λούκας στο Ζάγκρεμπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2015 02:53
Ο Ίγκορ Τούντορ αποφάσισε να αποκλείσει τους Περέιρα και Λούκας από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το πρώτο αγώνα με την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε ο Ίγκορ Τούντορ, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Περέιρα και Λούκας.

Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν μόνοι τους τη Δευτέρα (13/7), μετά από απόφαση του Κροάτη τεχνικού, για το λόγο ότι δεν δέχτηκαν να πληρώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ που τους είχε επιβληθεί επειδή δεν χρησιμοποίησαν επικαλαμίδες.

Ωστόσο ο Τούντορ δεν έμεινε εκεί καθώς απέκλεισε τους δύο παίκτες από την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Γλύκος, Αθανασιάδης, Γκολάσα, οι ανέτοιμοι Κωνσταντινίδης, Νομπόα καθώς και οι Παπαγιαννόπουλος, Μάρτενς.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ίγκορ Τούντορ για τον αγώνα με την Λοκομοτίβα είναι οι εξής:
Όλσεν, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Κ. Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Χαρίσης, Κάτσε, Μακ, Μυστακίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης.

Η αποστολή θα προπονηθεί στις 10:00 και στις 14:30 θα μεταβεί οδικώς στο Ντίσελντορφ απ’ όπου με πτήση τσάρτερ θα πετάξει στις 17:30 για Ζάγκρεμπ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.