EuroLeague: Οι απουσίες και οι αμφίβολοι της Πέμπτης (8/10)
Δείτε αναλυτικά τους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν ή παραμένουν αμφίβολοι για την δεύτερη ημέρα της τέταρτης αγωνιστικής της EuroLeague 2026/27.Η μπασκετική δράση συνεχίζεται, με το σημερινό (8/10) πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Την αυλαία της δεύτερης ημέρας της τέταρτης αγωνιστικής θα ανοίξει το Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αρμάνι Μιλάνο (21:05), ενώ ξεχωρίζει η «ματσάρα» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε στο T-Center στις 21:15.
Το ζητoύσατε. Το καταφέραμε. Σας το προσφέρουμε. Χωρίς κατάθεση* και μόνο για λίγο. ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της τέταρτης αγωνιστικής:
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολίμπια Μιλάνο (19.00)
Οι Ισραηλινοί θα παραταχθούν χωρίς τον Λαβί, ενώ αμφίβολοι είναι οι ΝτιΜπαρτολομέο και Τάις. Η συμμετοχή των Γκούντουριτς, Ντιόπ και Ακέλε θα κριθεί την τελευταία στιγμή για την ομάδα του Ποέτα, την ώρα που παραμένει στα «πιτς» ο Τονούτ.
Dubai BC - Ερυθρός Αστέρας (19.00)
Παραμένουν εκτός οι Αμπάς, Άντερσον, Τζαϊτέ, Καμένιας, Μούσα και Βούκοβιτς για την ομάδα των ΗΑΕ, ενώ ο Πρέπελιτς παραμένει αμφίβολος. Οι Μαντάρεβιτς, Μιγιένοβιτς, Μότλεϊ και Μπίκιτς είναι εκτός για τους Σέρβους, με τους Μπάλντουιν, Ντόμπριτς και Μπιέλιτς να παραμένουν αμφίβολοι.
Μπάγερν Μονάχου - Βίρτους Μπολόνια (21.00)
Η συμμετοχή των Γκιφάι και Φίσερ θα κριθεί την τελευταία στιγμή για τους γηπεδούχους. «Λευκό» απουσιολόγιο οι Ιταλοί.
Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (21:15)
Εκτός για το «τριφύλλι» οι Ναν, Σλούκας και Χουάντσο, την ώρα που επιστρέφουν στη δράση οι Φαλ και Ρογκαβόπουλος. Μοναδικός απών για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους ο Λάρκιν.
Βαλένθια - Χάποελ Τελ Αβίβ (21.30)
Αμφίβολοι οι Καρντένας, Μάρι και Σίμα για τις «νυχτερίδες», την ώρα που οι Ισραηλινοί θα παραταχθούν χωρίς τους Μπλατ, Κόφι, Ένις και Παλατίν. Αμφίβολοι οι Τοπίν και Γκινάτ.
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν (21.45)
Εκτός για τη «Βασίλισσα» ο Γκαρούμπα και ο Ντεκ. Οι Μαρίνκοβιτς και Γουίλις θα είναι εκτός για τους Σέρβους, αμφίβολος ο Στίβενς.