Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λυκογιάννης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Λυκογιάννης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/10/2026 16:15
Ικανοποιημένος από την εικόνα του Κολοσσού παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Άρης Λυκογιάννης, μετά το 99-83 στη «SUNEL Arena», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Greek Basket league.

Ο προπονητής των Ροδιτών στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του κατάφερε να μείνει ανταγωνιστική για μεγάλο διάστημα και να βρει λύσεις απέναντι στις διαφορετικές αμυντικές προσεγγίσεις των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα, επισήμανε ότι το κρίσιμο σημείο ήρθε στο τελευταίο τετράλεπτο, όταν ο Κολοσσός πλησίασε περισσότερο στο σκορ, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε για να αυξήσει ακόμη περισσότερο την πίεση.

Mόλις έσκασε!👇

Super Προσφορά Γνωριμίας και 4140 Δώρα* Χωρίς Κατάθεση

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αναλυτικά οι δηλώσεις του


Για την αναμέτρηση:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Νομίζω ότι έγινε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Πιέσαμε αρκετά τον αντίπαλο και αυτό ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει πριν από το παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζαμε μία ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα, όμως θέλαμε να παίξουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο θράσος, προκειμένου να μετρήσουμε και τις δικές μας δυνάμεις.

Είχαμε πάρα πολύ καλές αντιδράσεις, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σουτάραμε με υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Στην άμυνα βάλαμε το κορμί μας, διαβάσαμε καλά και τις δύο διαφορετικές άμυνες που προσπάθησε να παίξει ο Ολυμπιακός, τόσο το φλατ στο «δύο εναντίον δύο» όσο και τις αλλαγές.

Νομίζω ότι είχαμε ένα κακό τελευταίο τετράλεπτο, ακριβώς τη στιγμή που πλησιάσαμε περισσότερο στο σκορ. Όταν η διαφορά έπεσε στους έξι πόντους και είχαμε την ευκαιρία να τη μειώσουμε ακόμη περισσότερο, κάναμε δύο συνεχόμενα λάθη και χάσαμε τέσσερις ελεύθερες βολές σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο.

Στη συνέχεια ο Μοντέρο πέτυχε κάποια προσωπικά καλάθια με μακρινά σουτ και ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε. Παρ’ όλα αυτά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Προχωράμε και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ κοντά, την Τρίτη
».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Κολοσσού:

«Θα έλεγα ότι ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Κρατήθηκαν δύο παίκτες από την περσινή σεζόν, ενώ έχουν έρθει τρεις παίκτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Παράλληλα, αποκτήσαμε και τρεις ξένους παίκτες που γνωρίζουν την ελληνική λίγκα και έχουν αγωνιστεί σε αυτήν περισσότερες από μία φορές.

Θεωρώ ότι δουλέψαμε αρκετά καλά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και, δόξα τω Θεώ, δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών. Επομένως, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα αρκετά καλό σημείο. Από εδώ και πέρα, θα κριθούν πολλά στις μικρές λεπτομέρειες, στις προσωπικότητες των παικτών και, θα έλεγα, και στην ψυχολογία μας. Η ψυχολογία μας είναι καλή αυτή την περίοδο. Αισθανόμαστε μια ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε και ευελπιστώ ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.