Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εξαιρετικός για ένα ημίχρονο (video)

Εξαιρετικός για ένα ημίχρονο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2015 22:09
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και επικράτησε με 2-1 της Τβέντε στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. Φορτούνης (29’) και Πάρντο (45’) σκόρερ, δεν έπαιξε ο Φινμπόγκασον.

Νικηφόρα ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην Ολλανδία. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και πήραν φιλική νίκη με 2-1 απέναντι στην Τβέντε.

Φορτούνης (29’) και Πάρντο (45’) πέτυχαν τα δύο γκολ για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, η οποία είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο στην επανάληψη έδειξε σημάδια κούρασης και δεν έπιασε την απόδοση του πρώτου μέρους.

Η Τβέντε μείωσε στο 77’ με όμορφη γκολ του Ζίγιετς, ενώ να σημειωθεί πως ο Φινμπόγκασον δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, κάτι που λογικά θα γίνει στο παιχνίδι του Σαββάτου (1/8, 21:00) απέναντι στη Φέγενοορντ.

Το ματς:


Εξαιρετικός για ένα ημίχρονο (video)
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μουδιασμένα στο παιχνίδι και η Τβέντε είχε δύο ευκαιρίες για να πάρει από νωρίς το προβάδισμα, ωστόσο έπεσε επάνω στον Καπίνο. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απόκρουσε την προσπάθεια του Ζίγκιετ στο 6ο λεπτό και στη συνέχεια της φάσης πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε δυνατή κεφαλιά του Άντερσεν.

Οι Πειραιώτες ανέβασαν ρυθμούς και πήραν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ωστόσο έδειξαν ξανά πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Στο 8’ ο Ντουρμάζ έβγαλε ωραία στον Χάρα, αλλά αυτός έκανε κακό κοντρόλ και αστόχησε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πάρντο έκανε το γύρισμα, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 13’ ο πολύ καλός Ελαμπντελαουί έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, όμως ο Φορτούνης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει με προβολή, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να δημιουργεί κινδύνους και έφτασε ξανά κοντά στο γκολ στο 22’, όταν ο Χάρα «έσπασε» ωραία στον Ντουρμάζ, όμως το σουτ του Σουηδού κατέληξε στο δοκάρι.

Η πίεση των «ερυθρόλευκων» απέδωσε καρπούς στο 29’, με τον Φορτούνη να συνδυάζεται εξαιρετικά με τον Χάρα και να πλασάρει τον Ντρόμελ από το ύψος του πέναλτι. Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς κίνδυνο στην άμυνα του Ολυμπιακού και η ομάδα του Σίλβα πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη σε ωραίο διαγώνιο σουτ του Πάρντο.

Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κουρασμένος και δεν μπόρεσε να πιάσει το ρυθμό του πρώτου μέρους, ωστόσο συνέχιζε να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Η Τβέντε δεν μπορούσε να βρει εύκολα χώρους, ωστόσο στο 77’ κατάφερε να μειώσει με εξαιρετικό πλασέ του Ζίγιετς. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ευκαιρία για να απαντήσουν σχεδόν άμεσα στο 81’, με τους Ολλανδούς να απομακρύνουν στη γραμμή την κεφαλιά του Αυλωνίτη, ενώ στη συνέχεια ο Ντοσεβί δεν κατάφερε να ευστοχήσει από κοντά.

Το τελικό 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους

Ολυμπιακός: Kαπίνο, Oμάρ (73’ Σάλιακας), Σαλίνο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μιλιβόγεβιτς (46’ Ζντιέλαρ), Μπουχαλάκης (46’ Κασάμι), Φορτούνης (46’ Φουστέρ), Ντουρμάζ (46’ Ντοσεβί), Πάρντο (68’ Γιαννιώτας), Χάρα (46’ Πουλίδο).

Τβέντε: Ντρόμελ, Άντερσεν, Ουβίνι (63’ Φαν ντερ Χέιντεν), Μπάιεν, Σίλντερ (46’ Φαν ντερ Λέλι) , Εμπεσίλιο, Τάπια (46’ Μοκότσο), Ζίγιετς, Καμπράλ (46’ Μοχτάρ), Όστερβαϊκ, Χέλσερ (46’ Ντα Κρους)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.