Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε μέχρι το 2029 ο Μπέρδος

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε μέχρι το 2029 ο Μπέρδος

Συντάκτης: Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Παναγιώτης Αντωνόπουλος
14/10/2026 15:22
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μπέρδο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να συνεχίσει να αναδεικνύει νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και, για τον λόγο αυτό, διατήρησε στο δυναμικό του ακόμη έναν παίκτη που έχει μεγαλώσει στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο λόγος για τον 18χρονο Δημήτρη Μπέρδο, ο οποίος γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 2008 και εντάχθηκε στο PAOK Academy το 2014, σε ηλικία έξι ετών. Το 2023 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους», ενώ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

H Elabet παίζει πλέον ΧΩΡΙΣ κατάθεση*! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο νεαρός εξτρέμ κατέγραψε 3 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, μοιράζοντας μία ασίστ, ενώ μέτρησε και 14 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β στη Super League 2.

«Δημήτρη, συνεχίζουμε μαζί!», ήταν το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, με τον Μπέρδο να παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.