Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Πέλκας – Τι γίνεται με Ντεσπόντοφ

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Πέλκας – Τι γίνεται με Ντεσπόντοφ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/10/2026 14:14
Με δύο προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα (16/10) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ηρακλή στην Τούμπα (18/10, 22:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενόχλησης στο γόνατο, ενώ ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ δεν μπήκε ούτε την Παρασκευή στο πρόγραμμα εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Αποκλειστική Προσφορά* 📚
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή

(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρχικά προθέρμανση και rondo, ενώ στη συνέχεια το βάρος έπεσε στην αμυντική τακτική και στις στατικές φάσεις.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» ολοκληρώνεται το Σάββατο (17/10), με προπόνηση στις 17:30, επίσης στη Νέα Μεσημβρία, πριν από το εντός έδρας ντέρμπι με τον «Γηραιό», που είναι πολύ κρίσιμο για τον Αλέσιο Λίσι και τους παίκτες του, μετά τη σοκαριστική ήττα (1-3) από την Καλαμάτα στην Τούμπα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.