Μπαρτζώκας:«Πήραμε δύο μεγάλες νίκες, μπορούσαμε τη νίκη πριν την παράταση»
Ο Ολυμπιακός στη διαβολοβδομάδα του στην Ισπανία έκανε δύο νίκες στην παράταση, αφού μετά τη Βαλένθια, «κούρσεψε» και τη Βαρκελώνη κι ανέβηκε στο 5-1 της κατάταξης, κλείνοντας ιδανικά τους διπλούς του αγώνες.Ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας, μοίρασε συγχαρητήρια στους Μοντέρο, Σάσα και Εντιάι για την εμφάνισή τους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πρώτο, ο οποίος αγωνίστηκε παρά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε, αλλά και στην καθοριστική συμβολή των δύο φόργουορντ στη νίκη της ομάδας.
Μόλις ΕΣΚΑΣΕ 💣˗ˏˋ boomˎˊ˗
520 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη νέα προσφορά* γνωριμίας
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Ακόμα, επισήμανε τη σπουδαιότητα του 2/2 στην Ιβηρική χώρα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήρθαμε αμφότερες από νίκες και είδαμε πώς έπαιξε η Μπαρτσελόνα κόντρα σε Βαλένθια και Μακάμπι. Ελέγξαμε το παιχνίδι αν και είχαμε προβλήματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Μιλουτίνοφ είχε τη μέση του, ο Μοντέρο ήταν αμφίβολος και του αξίζουν συγχαρητήρια για την παρουσία του.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Βεζένκοφ και τον Εντζάι. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, αλλά ήμασταν κάπως αφελείς στο τέλος, γιατί δώσαμε τρίποντο και τους αφήσαμε να σκοράρουν. Στην παράταση βρήκαμε τρόπο να παίξουμε σαν ομάδα, αν και υποφέραμε από τα ριμπάουντ. Πήραμε δύο μεγάλες νίκες στην παράταση και το εκτιμούμε αυτό πάρα πολύ».
Διαβάστε επίσης:
- Πρόγραμμα Euroleague 2026-27: Όλοι οι αγώνες και οι ημερομηνίες
- Πρόγραμμα Παναθηναϊκός Euroleague 2026-27: Όλοι οι αγώνες και οι ημερομηνίες
- Πρόγραμμα Ολυμπιακός Euroleague 2026-27: Όλοι οι αγώνες και οι ημερομηνίες
- Νικητής Euroleague: Οι Αποδόσεις των Στοιχηματικών
- Στοιχηματικές Εταιρείες για Μπάσκετ