Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Θετικά νέα για Ντεσπόντοφ - Τι γίνεται με Πέλκα

ΠΑΟΚ: Θετικά νέα για Ντεσπόντοφ - Τι γίνεται με Πέλκα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/10/2026 20:51
Στο επερχόμενο ματς με την ΟΦΗ στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στράφηκαν από σήμερα (19/10) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Το Agones.gr δίνει το βραβείο καλύτερης στοιχηματικής για τον μήνα Οκτώβριο στον μπουκ με την ευκολότερη εγγραφή
Η προπόνηση των «ασπρόμαυρων» περιελάμβανε θετικά νέα για τον προπονητή της ομάδας, Αλέσιο Λίσι, ο οποίος είδε τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος. Αντίθετα, ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του.

Όσον αφορά το υπόλοιπο γκρουπ, οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο ντέρμπι με τον Ηρακλή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ασκήσεις τελειωμάτων, ενώ έκλεισαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
offer image offer image