Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Μπεντέκε και… διαιτησία η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Με Μπεντέκε και… διαιτησία η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2015 00:03
Με γκολ του Μπεντέκε που θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ, η Λίβερπουλ κέρδισε με 1-0 την μαχητική Μπόρνμουθ στο «Άνφιλντ» και έκανε το «2 στα 2» στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λίβερπουλ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 στο «Άνφιλντ» και να διπλασιάσει τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «κόκκινους» ήταν ο Κριστιάν Μπεντέκε, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 26’ με γκολ που θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ, αφού ο Φιλίπε Κουτίνιο ήταν εκτεθειμένος, συμμετέχοντας στην φάση. Ο Βραζιλιάνος δεν ακούμπησε τη μπάλα μετά από τη σέντρα του Χέντερσον, ωστόσο κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση και με τους νέους κανονισμούς της Πρέμιερ, το γκολ έπρεπε να είχε ακυρωθεί.

Η Μπόρνμουθ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό κατάφερε να βρει δίχτυα στο 5ο λεπτό με τoν Έλφικ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Λόβρεν σε μια μάλλον αυστηρή απόφαση του διαιτητή.

Η Μπόρνμουθ δεν πτοήθηκε από το γκολ της Λίβερπουλ και στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να επιστρέψει στο ματς, έχοντας σημαντική στιγμή με τον Ρίτσι στο 60’. Η Λίβερπουλ απάντησε έχοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Κουτίνιο (70’, 74’), ενώ στο 90’ «άγγιξε» το 2-0, όταν ο Μπεντέκε σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μετά από σέντρα του Κλάιν.

Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Λίβερπουλ έκανε το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.