Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άγγιξαν» τους ομίλους οι «νυχτερίδες» (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άγγιξαν» τους ομίλους οι «νυχτερίδες» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2015 01:51
Η Βαλένθια κέρδισε με 3-1 την Μονακό στο Μεστάγια και έκανε σημαντικό βήμα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Προβάδισμα για Σέλτικ, Σαχτάρ, Μακάμπι και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 3-1 της Μονακό στο «Μεστάγια» και θα ταξιδέψουν με σημαντικό προβάδισμα στο Πριγκιπάτο για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο «Λουί Ντε».

Η ομάδα του Νούνο προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Ροντρίγκο να ανοίγει το σκορ από κοντά, εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Η Μονακό αντέδρασε, είχε δοκάρι με τον Μπερνάρντο Σίλβα και στο 49’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ωραίο πλασέ του Πάσαλιτς.

Η Βαλένθια πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 59’ με κοντινό πλασέ του Παρέχο και ο Φεγκουλί «κλείδωσε» τη νίκη των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στο 86’ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Προβάδισμα για Σέλτικ, Σαχτάρ, Μακάμπι και Ντιναμό Ζάγκρεμπ


Τσάμπιονς Λιγκ: «Άγγιξαν» τους ομίλους οι «νυχτερίδες» (video)
Η Σέλτικ κέρδισε με 3-2 την Μάλμε στην Σκωτία και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση, ωστόσο το γκολ των Σουηδών στο 90+5' έβαλε… φωτιά στη ρεβάνς των δύο ομάδων.

Οι «καθολικοί» ξεκίνησαν εντυπωσιακά και μέχρι το 10’ είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Γκρίφιθς (3’) και Μπιτόν (10’).

Η Μάλμε γλίτωσε ένα τρίτο γκολ και μάλιστα μείωσε με διαγώνιο σουτ του Μπέργκετ στο 52’. Ο Γκρίφιθς βρήκε ξανά δίχτυα στο 62’ για το 3-1 της Σέλτικ, όμως το γκολ του Μπέργκετ στο 90+5’ έδωσε ελπίδες στους Σουηδούς ενόψει της ρεβάνς.

Από την άλλη, το πάνω χέρι για την πρόκριση έχει η Σαχτάρ, μετά τη νίκη της με 1-0 στην έδρα της Ραπίντ Βιένης. Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν στο 44’ με γκολ του Μάρλος και διαχειρίστηκαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε. Καλή παρουσία είχε ο Θάνος Πέτσος, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

Με προβάδισμα έφυγε από το «Σεντ Γιάκομπς Παρκ» της Βασιλείας η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού το τελικό 2-2 της δίνει το πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων.

Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν στο 30’ με τον Ζάχαβι, η Βασιλεία έκανε την ανατροπή με τους Ντελγκάδο (39’ πεν.) και Εμπολό (88’), όμως ο Ζάχαβι ισοφάρισε σε 2-2 στο 90+6’, δίνοντας το προβάδισμα στην Μακάμπι.

Η Σκεντέρμπεου είναι η πρώτη αλβανική ομάδα που παίζει σε πλει-οφ Τσάμπιονς Λιγκ και το πάλεψε κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όμως στο τέλος οι Κροάτες έφυγαν με νίκη (2-1) από το Ελμπασάν και πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 37’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκέμπι, όμως ο Σουντανί ισοφάρισε σε 1-1 στο 66’ και στο 90+3’ ο Πίβαριτς ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Ντιναμό με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής.










Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.