Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Απογοητευτικός στο Μπακού

Γιουρόπα Λιγκ: Απογοητευτικός στο Μπακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2015 21:03
Ο κακός Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με την Καμπάλα στο Μπακού και η πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα κριθεί στη ρεβάνς της Λεωφόρου την επόμενη Πέμπτη. Μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία από τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Μπακού προκειμένου να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο το 0-0 με τη Καμπάλα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, απείλησαν σε λίγες περιπτώσεις τους γηπεδούχους (κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Πέτριτς στο 15’) και πλέον καλούνται να «σφραγίσουν» την πρόκριση στη ρεβάνς της Λεωφόρου, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: Απογοητευτικός στο Μπακού
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Παναθηναϊκός έδειξε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι κι δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Καμπάλα.

Οι επιλογές του Αναστασίου να αφήσει στον πάγκο τους Μπεργκ και Νίνη αποδείχθηκαν ατυχείς για τους «πράσινους», οι οποίοι είχαν φλύαρη κατοχή, παρουσιάστηκαν ασύνδετοι και είχαν μόλις δύο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Στο 15’ ο Πέτριτς βρέθηκε εντός περιοχής και επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Μπεζοτόσνι. Η απάντηση της Καμπάλα ήρθε στο 29’ με κοντινή κεφαλιά του Ντοντό, που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Στιλ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς κάποιο αποτέλεσμα και ο Παναθηναϊκός είχε νέα καλή στιγμή στο 40’ με σουτ του Καρέλη, το οποίο απέκρουσε ο Μπεζοτόσνι.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όμως το μόνο αποτέλεσμα της πίεσης τους ήταν ένα άστοχο «ψαλιδάκι» του Βέμερ στο 48’ και ένα σουτ του Καρέλη στο 53’ που βρήκε πάνω στον Ράφαελ.

Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά στο 64', μετά από σύγκρουση που είχαν ο Λουντ με τον Στάνκοβιτς. Ο Φινλανδός τραυματίστηκε στα πλευρά μετά από γονατιά και αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή.

Η είσοδος του Μάρκους Μπεργκ έκανε πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ανέβασε την απόδοση του στο τελευταίο δεκάλεπτο και είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 79’ ο Μπεργκ έπιασε την κεφαλιά από κοντά, όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ ένα λεπτό μετά ο Σουηδός επιχείρησε το σουτ από κοντά, όμως ο γκολκίπερ της Γκαμπάλα απέκρουσε σωτήρια με το πόδι.

Ο Μπεργκ απείλησε ξανά στο 81’, όταν από γύρισμα του Πράνιτς, δεν μπόρεσε να ακουμπήσει τη μπάλα και να τη στείλει από κοντά στα δίχτυα. Η Καμπάλα προσπάθησε να επιτεθεί στα τελευταία λεπτά, ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Παναθηναϊκός καλείται να… σοβαρευτεί στη ρεβάνς της Λεωφόρου για να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.