Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κασάνο: «Τέρμα οι μ……ς»

Κασάνο: «Τέρμα οι μ……ς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2015 00:53
Ο Αντόνιο Κασάνο επέστρεψε στην Σαμπντόρια έπειτα από τέσσερα χρόνια και ο ίδιος υποσχέθηκε πως δεν θα υποπέσει ξανά σε πειθαρχικά παραπτώματα. Τι είπε για την Εθνική Ιταλίας.

Ο Αντόνιο Κασάνο παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της Σαμπντόρια και έδωσε την υπόσχεση ότι δεν θα δημιουργήσει χάος στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, με αφορμή ερώτηση σχετικά με την επεισοδιακή αποχώρηση του από τους Γενοβέζους το 2011:

«Δεν έχω αλλάξει από τότε, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι πλέον έχω οικογένεια με δύο παιδιά. Ο πρόεδρος μου είπε ότι αν τα κάνω σκ…ά, τότε θα πρέπει να αποχωρήσω. Τον διαβεβαίωσα ότι δεν θα υπάρξουν μ……ς από μένα. Είμαι εδώ για τα αποτελέσματα», δήλωσε ο 33χρονος, ο οποίος έθεσε στόχο τη συμμετοχή στο Euro 2016 με την Εθνική Ιταλίας:

«Έχω ένα στόχο. Να κάνω δύσκολη τη ζωή του Κόντε. Εάν τα πάμε καλά με την Σαμπντόρια, ίσως θα έχω την ευκαιρία να κληθώ στην Εθνική»

Για το ρεπορτάζ που θέλει την Σαμπντόρια να ενδιαφέρεται για τον Μπαλοτέλι, σχολίασε: «Δεν έχω ακούσει κάτι από τον Μάριο. Δεν κάνω τη δουλειά του αθλητικού διευθυντή και σέβομαι τους συμπαίκτες μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.