Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπόας: «Φεύγω από τη Ζενίτ στο φινάλε της σεζόν»

Μπόας: «Φεύγω από τη Ζενίτ στο φινάλε της σεζόν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2015 14:14
Την αποχώρηση του από την Ζενίτ στο φινάλε της σεζόν ανακοίνωσε ο Άντρε-Βίλας Μπόας, ο οποίος αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης. Σενάρια για Κλοπ.

Παρελθόν από την Ζενίτ θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Άντρε-Βίλας Μπόας. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε πως απάντησε αρνητικά σε πρόταση της ρωσικής ομάδας για νέο συμβόλαιο και επιβεβαίωσε πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο φινάλε της σεζόν:

«Ο σύλλογος μου έκανε προσφορά για νέο συμβόλαιο στο φινάλε της περασμένης σεζόν, όμως απάντησα αρνητικά και στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσω», δήλωσε ο 37χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Όπως και να’ χει, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να μαζέψουμε βαθμούς και να μπορέσουμε να φτάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά μας στη βαθμολογία (σ.σ ΤΣΣΚΑ και Λοκομοτίβ Μόσχας). Επίσης θέλουμε να τα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε ο Μπόας, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή έξι αγωνιστικών από τη ρωσική ομοσπονδία για το ξέσπασμά του κατά του τέταρτου διαιτητή της αναμέτρησης της Ζενίτ με την Κρίλια Σοβιέτοφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που ήθελαν τη διοίκηση της Ζενίτ να έχει έρθει σε επαφές με τον Γιούργκεν Κλοπ. Από την πλευρά του, ο Γερμανός τεχνικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην δουλέψει σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και μένει να φανεί αν θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.