Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε βαθμό με Μπαρτσελόνα η Ρόμα, τεσσάρα η Λεβερκούζεν

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε βαθμό με Μπαρτσελόνα η Ρόμα, τεσσάρα η Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2015 00:50
Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στην έδρα της Ρόμα, όμως οι «τζιαλορόσι» πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης χάρη σε τρομερό γκολ του Φλορέντσι από το κέντρο! Τεσσάρα στην ΜΠΑΤΕ η Λεβερκούζεν.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπαρτσελόνα στο «Ολίμπικο», καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν την υπεροχή και στο 21’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με κοντινή κεφαλιά του Σουάρες, ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη του Μανωλά και «έγραψε» το 1-0. Η απάντηση της Ρόμα ήταν εντυπωσιακή, αφού ο Φλορέντσι κατάφερε να σκοράρει από το κέντρο (!) στο 31’, παραβιάζοντας την εστία του Τερ Στέγκεν, που φαίνεται δεν… έμαθε μετά το γκολ που δέχτηκε από τον Μάρκος Αλόνσο στο Ισπανικό Σούπερ Καπ.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να απαντήσει και είχε δύο καλές με τον Μέσι, όμως ο Σέζνι κράτησε το μηδέν. Ο Πολωνός γκολκίπερ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους από τον Σουάρες και έδωσε τη θέση του στον Ντε Σάνκτις, ο οποίος στάθηκε τυχερός στο 77’, βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του μετά από σουτ του Μέσι.

Ο Αργεντινός έδωσε το 100ο του ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε. Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Μανωλάς, ο οποίος στις καθυστερήσεις έσωσε στη γραμμή τη μπάλα σε προσπάθεια του Άλμπα και αποθεώθηκε. Από την άλλη, ο Τοροσίδης μπήκε στο 85’ στη θέση του σκόρερ Φλορέντσι.

Τεσσάρα η Λεβερκούζεν


Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε βαθμό με Μπαρτσελόνα η Ρόμα, τεσσάρα η Λεβερκούζεν
Στο άλλο ματς, η Λεβερκούζεν διέλυσε με 4-1 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη «Μπαι Αρίνα» και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωταγωνιστής για τις «ασπιρίνες» ήταν ο Τσαλχάνογλου, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (47’, 75’ πεν.) και έδωσε την ασίστ στο τέρμα του Μεχμέντι, που άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό.

Το άλλο γκολ για την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου (έπαιξε σε όλο το ματς) πέτυχε ο Τσιτσαρίτο στο 58’ (πρώτο του γκολ στη γερμανική ομάδα), ενώ η ΜΠΑΤΕ κατάφερε απλώς να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μιλούνοβιτς (13’).

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Λεβερκούζεν 3
2. Μπαρτσελόνα 1
3. Ρόμα 1
4. ΜΠΑΤΕ 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.