Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Μαρσιάλ και… Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Με Μαρσιάλ και… Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2015 20:00
Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ στην έδρα της Σαουθάμπτον, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» έφεραν… τούμπα το ματς και πήραν τη νίκη με 3-2 χάρη σε δύο γκολ του Μαρσιάλ αλλά και τις σωτήριες αποκρούσεις του Ντε Χέα!

Σπουδαία νίκη με 3-2 στην έδρα της Σαουθάμπτον πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Αιντχόβεν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σαουθάμπτον μπήκε δυνατά στο ματς και στο 13’ κατάφερε να προηγηθεί με τον Πελέ. Αρχικά ο Ντε Χέα απόκρουσε το σουτ του Μανέ, όμως ο Ιταλός φορ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Γιουνάιτεντ. Τρία λεπτά μετά ο ίδιος είχε «χρυσή» ευκαιρία να «γράψει» το 2-0, όμως το πλασέ του βρήκε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά είχαν πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Τη λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε στο 34' ο Μαρσιάλ, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 από κοντά, έπειτα από ασίστ του Μάτα, που πήρε τη μπάλα από θέση οφσάιντ.

Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 42’, όταν το σουτ του Σνάιντερλεν από κοντά πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Στεκέλεμπουργκ. Ο Γάλλος μέσος δεν κατάφερε να πληγώσει την πρώην ομάδα του, όμως γι’ αυτό φρόντισε ξανά ο Μαρσιάλ. Ο 19χρονος βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα στο 50’, πετυχαίνοντας το 3ο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Σαουθάμπτον «άγγιξε» την ισοφάριση στο 59’, όμως ο Ντε Χέα απόκρουσε σωτήρια στη γραμμή την κεφαλιά του Φόντε. Η ομάδα του Φαν Χαάλ κράτησε το 2-1 και στο 68’ απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Μάτα. Ο Ισπανός πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Μέμφις που βρήκε στο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και στο 86’ μείωσαν σε 3-2 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Πελέ. Μάλιστα, η Σαουθάμπτον είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο Ντε Χέα κράτησε ανέπαφη την εστία με εξαιρετικές αποκρούσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.