Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζουμά: «Ο Κόστα κάνει απατεωνιές, αλλά είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν»

Ζουμά: «Ο Κόστα κάνει απατεωνιές, αλλά είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2015 18:02
Ο αμυντικός της Τσέλσι, Κερτ Ζουμά παραδέχτηκε πως ο Ντιέγκο Κόστα θέλει να κάνει απατεωνιές στο γήπεδο, ωστόσο πρόσθεσε πως είναι καλός χαρακτήρας και όλοι στην ομάδα είναι περήφανοι γι’ αυτόν.

Η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου, ωστόσο οι «κανονιέρηδες» μπορούν να διαμαρτύρονται για την μη αποβολή του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έπιασε σκόπιμα το πρόσωπο του Κοσιελνί, ξεκινώντας καβγά με τον Γάλλο αμυντικό και με τον Γκάμπριελ, που τελικά είδε κόκκινη κάρτα.

Ο Κερτ Ζουμά ρωτήθηκε στο «beIN Sport» για την συμπεριφορά του Κόστα, με τον Γάλλο αμυντικό να παραδέχεται πως ο συμπαίκτης του αρέσκεται να κάνει απατεωνιές στο γήπεδο προκειμένου να βγάζει τους αντιπάλους εκτός αγώνα:

«Δεν μείναμε έκπληκτοί γιατί ξέρουμε τον Ντιέγκο Κόστα. Όλοι γνωρίζουν τον Κόστα, του αρέσει να κάνει απατεωνιές και να βγάζει τον αντίπαλο από το παιχνίδι του. Αυτό έγινε με την Άρσεναλ, όμως είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Είμαστε περήφανοι που τον έχουμε και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε», δήλωσε ο Ζουμά, που πέτυχε το πρώτο γκολ στο ντέρμπι του Λονδίνου.

«Ζητώ συγγνώμη»


Λίγες ώρες μετά ο νεαρός αμυντικός φρόντισε να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις του, τονίζοντας πως δεν ήθελε να κατηγορήσει τον Κόστα: «Συγγνώμη για την παρεξήγηση! Τα αγγλικά δεν είναι η μητρική μου γλώσσα. Δεν ήθελα να κατηγορήσω κανέναν για απατεωνιές», δήλωσε ο Ζουμά

Θυμηθείτε την απαράδεκτη ενέργεια του Κόστα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.