Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ομπαμεγιάνγκ: «Η Μπάγερν δεν θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος»

Ομπαμεγιάνγκ: «Η Μπάγερν δεν θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2015 23:37
Πεπεισμένος πως η Μπάγερν δεν θα κερδίσει και φέτος το πρωτάθλημα στην Μπουντεσλίγκα εμφανίστηκε ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ. «Στόχος μου τα 20 γκολ», τόνισε.

Η Μπάγερν μετράει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα στην Γερμανία, ωστόσο ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ δήλωσε πως το σερί των Βαυαρών θα σπάσει τη φετινή σεζόν.

Ο Γκαμπονέζος παραδέχτηκε πως η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι το φαβορί για τον τίτλο, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ντόρτμουντ μπορεί να την αποκαθηλώσει:

«Προφανώς, η Μπάγερν είναι το φαβορί, όμως θέλουμε να της κάνουμε τη ζωή δύσκολη, όσο πιο δύσκολη γίνεται! Έχουμε κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και πιστεύω ότι η Μπάγερν δεν θα είναι πρωταθλήτρια αυτή τη σεζόν», δήλωσε ο 26χρονος.

Ο Ομπαμεγιάνγκ είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση των σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα με 6 γκολ σε 5 παιχνίδια, ενώ μετράει και 3 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, ο διεθνής άσος αποκάλυψε πως έβαλε στοίχημα με τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ για το αν θα μπορέσει να σκοράρει 20 γκολ:

«Στόχος μου είναι τα 20 γκολ αυτή τη σεζόν. Γι’ αυτό έβαλα και στοίχημα με τον Τούχελ», τόνισε ο πρώτος σκόρερ της Ντόρτμουντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.