Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από την Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από την Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2015 23:00
Με κορυφαίους τους Ντουρμάζ (γκολ, κερδισμένο πέναλτι) και Φορτούνη (δύο γκολ), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια και έκανε το 4x4 στο φετινό πρωτάθλημα. Ισοφάρισε προσωρινά ο Ντιμιτρόφ.

Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 της Ξάνθης στα Πηγάδια, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την βαριά ήττα από τη Μπάγερν (3-0) για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, η Ξάνθη έδωσε χώρο στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε τον απόλυτο έλεγχο, όμως δεν μπορούσε να βρει χώρους για να απειλήσει. Η ομάδα του Σίλβα αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες, όμως στο 42’ ο Ντουρμάζ έδωσε τη λύση, ανοίγοντας το σκορ με καταπληκτικό ξερό σουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού η Ξάνθη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 49’ με τον Ντιμιτρόφ. Μετά από λάθος του Μποτία, ο Βασιλακάκης έκλεψε και έδωσε στον Καπετάνο, αυτός στον Ντιμιτρόφ και ο Βούλγαρος «έγραψε» το 1-1 με ωραίο πλασέ.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να απαντήσει στο 52’, έχοντας μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Ιντέγε, ενώ στο 60’ ο Φορτούνης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσέναμο από κοντά. Ωστόσο, στο 63’ ο Ντουρμάζ κέρδισε πέναλτι και ο Φορτούνης το μετουσίωσε σε γκολ, κάνοντας το 2-1 από την άσπρη βούλα.

Τρία λεπτά μετά, ο Έλληνας άσος βρήκε ξανά δίχτυα, «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του. Μετά από ωραία συνεργασία μεταξύ Ντουρμάζ και Ιντέγε, ο Νιγηριανός έδωσε στον Φορτούνη και εκείνος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Ξάνθη προσπάθησε να αντιδράσει και «άγγιξε» το γκολ στο 76', αλλά ο Καπετάνος δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι σε γύρισμα του Ερέα. Δέκα λεπτά μετά ο Τσέναμο απόκρουσε το σουτ του Ντουρμάζ και στο 90’ ο Χερέα δεν κατάφερε με τακουνάκι μέσα από τη μικρή περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.