Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρουμενίγκε: «Κάναμε σπουδαία προσφορά στον Γκουαρδιόλα»

Ρουμενίγκε: «Κάναμε σπουδαία προσφορά στον Γκουαρδιόλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2015 18:04
Ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε αποκάλυψε πως η Μπάγερν έχει καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση στον Πεπ Γκουαρδιόλα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Καταλανός θα απαντήσει θετικά στην πρόταση των Βαυαρών.

Το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα με την Μπάγερν λήγει στο φινάλε της σεζόν και οι Βαυαροί έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Καταλανό τεχνικό.

Ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε αποκάλυψε πως οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι τις επόμενες εβδομάδες, ενώ πρόσθεσε πως ο 44χρονος τεχνικός έχει ήδη στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του:

«Είμαι αισιόδοξος όσον αφορά την παραμονή του Πεπ. Υπάρχει μια μεγάλη προσφορά στο τραπέζι, την οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις εύκολα. Έχουμε μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου, ένα εξαιρετικό στάδιο και μια πόλη που μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα. Τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις με τον Πεπ και θα δούμε τι θα γίνει. Θέλω να κερδίσουμε ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας τον Γκουαρδιόλα στον πάγκο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.