Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντεμπούτο Κλοπ με βαθμό στο Λονδίνο

Ντεμπούτο Κλοπ με βαθμό στο Λονδίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2015 16:58
Τότεναμ και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στο ντεμπούτο του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των «κόκκινων».

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κερδίσει την Τότεναμ, στο ντεμπούτο του Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», κρατώντας για πρώτη φορά το μηδέν μετά από πέντε αγωνιστικές.

Παρά τις αρκετές απουσίες (Μπεντέκε, Στάριτζ, Χέντερσον, Φιρμίνο, Ίνγκς, Γκόμες), οι «κόκκινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, πίεσαν ασφυχτικά τους παίκτες της Τότεναμ και «άγγιξαν» το 1-0 στο 10ο λεπτό, έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Οριγκί.

Η Τότεναμ ισορρόπησε στη συνέχεια, ενώ η αναγκαστική αλλαγή του Εν'Ζι αντί του τραυματία Τσαντλί βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Ποκετίνο.

Ντεμπούτο Κλοπ με βαθμό στο Λονδίνο
Ο Καμερουνέζος άσος μπήκε στο 11ο λεπτό και στο 28’ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μινιολέ, που έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ με το δεξί του χέρι.

Η απόκρουση του Βέλγου γκολκίπερ ανάγκασε τον Κλοπ να χειροκροτήσει την προσπάθεια του παίκτη του, κάτι που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα για όλους τους παίκτες της Λίβερπουλ.

Ο Μινιολέ χρειάστηκε να επέμβει ξανά στο 37’, αποκρούοντας με τα πόδια το διαγώνιο σουτ του Κέιν, ενώ δύο λεπτά μετά το σουτ του Εν’Ζι πέρασε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Ο ρυθμός ήταν αρκετά πιο χαμηλός στο δεύτερο μέρος, αφού οι δύο ομάδες προτίμησαν να μην ρισκάρουν, προσπαθώντας με ηρεμία να βρουν τον τρόπο για να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες. Ενδεικτικό, ότι η πρώτη αξιόλογη φάση στην επανάληψη σημειώθηκε στο 78’ με ένα σουτ του Οριγκί, το οποίο μπλόκαρε ο Γιορίς.

Έξι λεπτά μετά, η Τότεναμ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του αφύλαχτου Κέιν βρήκε στο πόδι του Σακό και ο Μινιολέ κατάφερε να απομακρύνει. Η Λίβερπουλ ανέβασε την απόδοση της στα τελευταία λεπτά και στο 89’ έφτασε κοντά στο γκολ με σουτ του Τσαν, το οποίο έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γιορίς. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.