Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξανά στην Κάρπι ο Καστόρι, ένα μήνα μετά την απόλυση του!

Ξανά στην Κάρπι ο Καστόρι, ένα μήνα μετά την απόλυση του!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2015 19:49
Σε μια τρομερή κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Κάρπι, αφού η νεοφώτιστη ομάδα της Σέριε Α αποφάσισε να απολύσει τον Τζουζέπε Σανίνο και να (επανα)προσλάβει τον Φαμπρίτσιο Καστόρι, ένα μήνα μετά την απόλυση του!

Τελικά δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα! Στις 28 Σεπτεμβρίου η διοίκηση της Κάρπι έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Φαμπρίτσιο Καστόρι, ωστόσο σήμερα (3/11) ανακοίνωσε την επιστροφή του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος πήρε τη θέση του Τζουζέπε Σανίνο στον πάγκο της ομάδας!

Την περασμένη σεζόν ο Καστόρι κατάφερε να οδηγήσει την Κάρπι στην Σέριε Α, ωστόσο τα άσχημα αποτελέσματα στην φετινή σεζόν οδήγησαν τη διοίκηση να του δείξει την πόρτα της εξόδου μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές. Ο Τζουζέπε Σανίνο πήρε τη θέση του και στο ντεμπούτο του οδήγησε τον σύλλογο στην πρώτη του νίκη, νικώντας με 2-1 την Τορίνο.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη (τρεις ήττες και μια ισοπαλία σε τέσσερα ματς) και οι διοικούντες της Κάρπι στράφηκαν στον Φαμπρίτσιο Καστόρι, ο οποίος ανέλαβε ξανά την ομάδα της Μοντένα, ένα μήνα μετά την αποχώρηση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.