Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κέρδισε και την Τσέλσι η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Κέρδισε και την Τσέλσι η Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2015 00:57
Η φοβερή και τρομερή Λέστερ κέρδισε και την Τσέλσι με 2-1, με αποτέλεσμα να ανέβει ξανά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι περσινοί πρωταθλητές που απογοητεύουν.

Αν στο ξεκίνημα της σεζόν έλεγε κανείς ότι Δεκέμβριο μήνα η Λέστερ θα νικούσε την Τσέλσι και θα ανέβαινε στην κορυφή, αφήνοντας τους πρωταθλητές στο +1 από τον υποβιβασμό, θα τον βγάζαμε τρελό! Κι όμως η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έχει ανατρέψει όλα τα προγνωστικά και με τη νίκη της (2-1) κόντρα σ’ αυτή του Μουρίνιο, ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση, όντας στο +2 από την 2η Άρσεναλ.

Η Τσέλσι προέρχονταν από σπουδαία νίκη και με καλή εμφάνιση κόντρα στην Πόρτο, ωστόσο οι Λονδρέζοι δείχνουν άλλη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ… Η Λέστερ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, είχε κάποιες καλές στιγμές για γκολ και στο 34’ πήρε το προβάδισμα με το 15o γκολ του Βάρντι. Ο Μαρέζ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Άγγλος φορ έπιασε στον… ύπνο τους αμυντικούς τους «μπλε», «γράφοντας» το 1-0 με ωραίο πλασέ.

Η Τσέλσι θα μπορούσε να απαντήσει στο 36’, όμως η κεφαλιά του Μάτιτς έφυγε δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων. Η Λέστερ κράτησε το μηδέν και στο 48’ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με εξαιρετικό γκολ του Μαρέζ. Ο Αλγερινός «χόρεψε» τον Αθπιλικουέτα και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κουρτουά, «γράφοντας» το 2-0.

Η ομάδα του Μουρίνιο βγήκε μπροστά, είχε σημαντικές ευκαιρίες με Ιβάνοβιτς (ο Φούκς έδιωξε στη γραμμή), Φάμπρεγκας και Πέδρο και στο 77’ μείωσε τελικά σε 2-1 χάρη σε κεφαλιά του νεοεισελθέντα Ρεμί. Ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά η Τσέλσι δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 9η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.