Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τον πλήγωσε ξανά ο «Παπ»

Σούπερ Λιγκ: Τον πλήγωσε ξανά ο «Παπ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2013 19:35
Το νέο γκολ του Παπαδόπουλου κόντρα στον Παναθηναϊκό (όπως στον πρώτο γύρο) δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να πάρουν την νίκη απέναντι στον Πανθρακικό, με το 1-1 στο ΟΑΚΑ να τους βάζει πλέον σε… περιπέτειες.

Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, που κατάφερε να σκοράρει στο 74’ με τον Τοτσέ, ωστόσο ύστερα οπισθοχώρησε και τελικώς το πλήρωσε στο 85’, με τον Φάμπρι να τα βάζει με τους παίκτες του στο αγώνα. Φώναξε για δύο περιπτώσεις πέναλτι ο Πανθρακικός.

Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Βύντρα είχαν κλέψει την παράσταση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Παναθηναϊκό να είχε «φλύαρη» κατοχή, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Βαϊρουά να απειλεί με ωραίο σουτ στο 16’. Αυτή η φάση «ξύπνησε» τους «πράσινους» οι οποίοι απείλησαν δύο φορές με τον Ζεκά ύστερα από ωραίες προσπάθειες των Μαυρία και Σισοκό, με τον Πορτογάλο να χάνει τα… άχαστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν νωχελικές στα πρώτα λεπτά, ωστόσο στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, με τον Τοτσέ να σπαταλά αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 74’ ύστερα από ασίστ του Ζεκά.

Στην συνέχεια, οι παίκτες του Παναθηναϊκού οπισθοχώρησαν χωρίς ιδιαίτερο λόγο, δίνοντας την ευκαιρία στον Πανθρακικό να ισοφαρίσει, με τους φιλοξενούμενους τελικώς να πετυχαίνουν το 1-1, όταν και ο Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά εκμεταλλευόμενος τη λάθος έξοδο του Καρνέζη, ισοφαρίζοντας στο 85’.

Μάλιστα στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Δερμιτζάκη θα μπορούσε να πάρει και την νίκη, με τον Μίνγκα να αστοχεί από ελεύθερη θέση στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις


Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας (65’ Κουΐνσι), Τοτσέ.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Καστσελάν, Λαδάκης (79’ Κοντογουλίδης), Μίνγκας, Βαϊρουά (67’ Μουνάφο), Λουσέρο, Παπαδόπουλος (88’ Κυβελίδης) .

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.