Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Πέρασε και περιμένει την Μπαρτσελόνα η Ρίβερ (video)

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Πέρασε και περιμένει την Μπαρτσελόνα η Ρίβερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2015 14:39
Με γκολ του Αλάριο στο 72’, η Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε με 1-0 την οικοδέσποινα Χιροσίμα και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου περιμένει την Μπαρτσελόνα.

Η Ρίβερ Πλέιτ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Χιροσίμα, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και να προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στην Ιαπωνία.

Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις σημαντικές στιγμές στο πρώτο μέρος, όμως ο γκολκίπερ της Ρίβερ, Μπαροβέρο πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, κρατώντας το μηδέν για τους «μιγιονάριος».

Τη λύση για την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες έδωσε στο 72’ ο Αλάριο. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αργεντινός άσος εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Χαγιάσι και «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά.

Οι πρωταθλητές Ιαπωνίας δεν κατάφεραν να απαντήσουν και η Ρίβερ «σφράγισε» το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 20ης Δεκεμβρίου (12:30). Εκεί αναμένεται να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπαρτσελόνα, εκτός αν η πρωταθλήτρια Ασίας Γκουαντζού του Φελίπε Σκολάρι κάνει την μεγάλη έκπληξη και πάρει τη νίκη στον αυριανό δεύτερο ημιτελικό (17/12, 12:30) του θεσμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.