Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Τριάρα πρόκρισης για Νάπολι, αποκλείστηκε η Φιορεντίνα

Κύπελλο Ιταλίας: Τριάρα πρόκρισης για Νάπολι, αποκλείστηκε η Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2015 22:45
Η Νάπολι κέρδισε με 3-0 την Βερόνα και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ. Αντίθετα, η Φιορεντίνα ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από την Κάρπι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού!

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας εξασφάλισε η Νάπολι, μετά την εντός έδρας νίκη της με 3-0 απέναντι στην Βερόνα.

Οι «παρτενοπέι» «καθάρισαν» από το πρώτο τέταρτο την υπόθεση νίκη, αφού Ελ Καντουρί (4’) και Μέρτενς (12’) έδωσαν νωρίς νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Σάρι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Καγιεχόν, ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Χάμσικ είχε χαμένο πέναλτι.

Έτσι, η Νάπολι «σφράγισε» την πρόκριση για τα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αντίθετα, θύμα έκπληξης έπεσε η Φιορεντίνα, καθώς οι «βιόλα» ηττήθηκαν με 1-0 από την Κάρπι μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η Κάρπι κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 76’ με σουτ του Ντι Γκαούντιο. Η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να αντιδράσει και αποχαιρέτησε το θεσμό, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό-σοκ της Ρόμα.

Τα ζευγάρια στα προημιτελικά:


Λάτσιο/Ουντινέζε – Γιουβέντους/Τορίνο
Ίντερ – Νάπολι
Σπέτσια – Αλεσάντρια
Σαμπντόρια/Μίλαν - Κάρπι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.