Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Τσέλσι ο Χίντινκ

Και επίσημα στην Τσέλσι ο Χίντινκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2015 15:45
Ο Γκους Χίντινκ είναι ο αντικαταστάτης του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Ολλανδός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των «μπλε» και θα αναλάβει την ομάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν, αναλαμβάνοντας το στόχο να την οδηγήσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα.

Δεν έμεινε για πολύ καιρό κενός ο πάγκος της Τσέλσι. Όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος, ο Γκους Χίντινκ θα αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας μέχρι το φινάλε της σεζόν, επιστρέφοντας στους Λονδρέζους μετά το 2009, όταν ως προσωρινός, είχε οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η Τσέλσι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, όμως αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στο σημείο που θα έπρεπε. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τα πράγματα. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους παίκτες και το τιμ και κυρίως να ανανεώσω την υπέροχη σχέση μου με τους οπαδούς», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο έμπειρος τεχνικός.

Να σημειωθεί ότι ο Χίντινκ θα δει το σημερινό παιχνίδι με την Σάντερλαντ (17:00) από τις κερκίδες του «Στάμφορντ Μπριτζ» και στον πάγκο της ομάδας θα κάτσει ο Στιβ Χόλαντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.