Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες ο Νεϊμάρ

Θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες ο Νεϊμάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2016 22:43
Την πρόθεση να ενισχύσει την Εθνική Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο εξέφρασε ο Νεϊμάρ, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι.

Ο Νεϊμάρ αναμένεται να είναι ένας από τους τρείς παίκτες άνω των 23 ετών που θα ενισχύσουν την Ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας το φετινό καλοκαίρι στη διοργάνωση του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την επιθυμία του να εκπροσωπήσει τη «Σελεσάο» στους Ολυμπιακούς Αγώνες (3-20 Αυγούστου) στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου:

«Θα ήταν όνειρο να παίξω ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να εκπροσωπήσω τη Βραζιλία, η οποία θα είναι διοργανώτρια» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νεϊμάρ, ο οποίος το 2012 είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το goal.com, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να «ανάψει» το πράσινο φως για τη συμμετοχή του 24χρονου, ο οποίος θα χάσει έτσι την προετοιμασία των Καταλανών αλλά και τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Παράλληλα, η συμμετοχή του Νεϊμάρ στους Ολυμπιακούς θα αναγκάσει τον Ντούγκα να αποκλείσει τον Βραζιλιάνο από την αποστολή της «Σελεσάο» για το επετειακό Κόπα Αμέρικα, που ξεκινάει στις αρχές Ιουνίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.