Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με νέα πρόσωπα η Εθνική

Με νέα πρόσωπα η Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2016 17:05
Αρκετά νέα πρόσωπα επέλεξε ο Μίχαελ Σκίμπε για τα φιλικά της Εθνικής με Μαυροβούνιο και Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πρώτες κλήσεις για Βέλλιο, Παπάζογλου και Οικονόμου.

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες το Μαυροβούνιο (24/3, 20:00) και την Ισλανδία (29/3, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την Τετάρτη (16/3) έγιναν γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα βρεθούν στην αποστολή.

Στη «γαλανόλευκη» κλήθηκαν για πρώτη φορά οι Απόστολος Βέλλιος, Θανάσης Παπάζογλου και Μάριος Οικονόμου, ενώ Σιόβας, Μόρας, Χολέμπας, Διαμαντάκος και Πέλκας θα ενταχθούν στην Εθνική μόνο για τον αγώνα με την Ισλανδία.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Αραβίδης, παρότι ήταν στα υπόψη του Γερμανού τεχνικού. Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι Μανιάτης, Νίνης και Φετφατζίδης.

Αναλυτικά:


Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Ουντινέζε), Καπίνο (Ολυμπιακός).

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς, Τοροσίδης (Ρόμα), Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Οικονόμου (Μπολόνια).

Μέσοι: Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης), Ταχτσίδης (Τζένοα), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μάνταλος (ΑΕΚ), Σάμαρης (Μπενφίκα).

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Μπενφίκα), Καρέλης (Γκενκ), Βέλλιος (Ηρακλής), Παπάζογλου (Κόρτραϊκ).

Μόνο για τον αγώνα με την Ισλανδία έχουν κληθεί οι: Σιόβας (Ολυμπιακός), Μόρας (Βερόνα), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Διαμαντάκος (Καρλσρούη) και Χολέμπας (Γουότφορντ).



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.