Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» την Σάλκε ο Λεβαντόφσκι

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» την Σάλκε ο Λεβαντόφσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2016 23:41
Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι (γκολ και ασίστ) η Μπάγερν κέρδισε με 2-0 την Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα. «2 στα 2» ήττες για τους «βασιλικούς μπλε» που είχαν δοκάρι στο 0-0.

Η Μπάγερν κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Σάλκε, έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα και πλέον ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ροστόφ.

Χωρίς μεγάλες φάσεις το πρώτο ημίχρονο στη «Φέλτινς Αρίνα», ωστόσο τα πράγματα ήταν διαφορετικά στην επανάληψη. Σάλκε έφτασε μια ανάσα από το 1-0 στο 56’, με τον Χούντελαρ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Νόιερ με μακρινό σουτ. Λίγα λεπτά μετά, ο Ολλανδός επιθετικός αποχώρησε ζαλισμένος με χτύπημα στο κεφάλι και η συνέχεια του αγώνα άνηκε στην Μπάγερν…

Οι Βαυαροί είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 74’ έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Λεβαντόφσι, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία από την μικρή περιοχή. Ωστόσο, εφτά λεπτά μετά, ο Πολωνός βρέθηκε σε τετ-α-τετ μετά από καταπληκτική πάσα του Μαρτίνεθ και αυτή δεν φορά δεν αστόχησε, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Η Σάλκε δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απαντήσει και στο 90+2’ ο Κίμιχ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 έπειτα από ασίστ του Λεβαντόφσκι. «2 στις 2» νίκες για την Μπάγερν, «2 στις 2» ήττες για την Σάλκε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.