Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέντο: «Στόχος μας η νίκη»

Μπέντο: «Στόχος μας η νίκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2016 21:23
Με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκη ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στην Ελβετία για το παιχνίδι με την Γιάνγκ Μπόις, όπως ξεκαθάρισε ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (14/9) την Γιάνγκ Μπόις στην Ελβετία στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Γουρόπα Λιγκ.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού, ο Πάουλο Μπέντο στάθηκε στη βελτίωση που παρουσιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα και έθεσε ως στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στους Ελβετούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Πως νιώθετε μετά από αυτές τις λίγες εβδομάδες που είστε στην Αθήνα και πως βλέπετε την ομάδα να ανταποκρίνεται σε αυτά που εσείς ζητάτε σε αυτό το μικρό διάστημα;

Πιστεύω ότι είμαστε σε αρκετά καλά κατάσταση. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στα δύο παιχνίδια με την Αρούκα και ειδικά στο πρώτο δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και αυτά μας επέστρεψαν να βρισκόμαστε εδώ. Εχουμε μπροστά μας όμως αρκετή δουλειά για να εξελιχθούμε και να βρεθεί η ομάδα στο δρόμο που θέλουμε.

Πόσο διαφορετικό Ολυμπιακό μπορούμε να περιμένουμε σε σχέση με αυτόν που είδαμε τη Κυριακή κόντρα στη Βέροια. Είτε σε πρόσωπα, είτε σε στυλ αγωνιστικό;

Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι γιατί πρόκειται για διαφορετικούς αντιπάλους και διοργανώσεις. Η στρατηγική μας θα είναι η ίδια γνωρίζοντας ότι απέναντι μας θα έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο που βάζει δυσκολίες σε όλους. Παρόλα αυτά έχουμε πιθανότητες για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να φύγουμε από εδώ με ένα καλό αποτέλεσμα, να πάρουμε τη νίκη που είναι και ο στόχος μας.

Έχετε αποφασίσει να αλλάξετε γκολκίπερ και αν είναι μία απόφαση σας συνολική, να έχει δηλαδή ο Καπίνο το πρωτάθλημα και ο Λεάλι το Γιουρόπα Λιγκ;

Έχουμε χρόνο για να πάρουμε αυτή την απόφαση. Είναι κάτι που έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε. Δεν γνωρίζουμε αν θα γίνεται συνέχεια και δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει και αύριο. Είναι κάτι όμως που δεν πρόκειται να το ανακοινώσουμε σε μία συνέντευξη Τύπου. Οι παίκτες θα το μάθουν πρώτα από το στόμα του προπονητή και ύστερα θα το μάθετε και εσείς.

Το γεγονός ότι όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θεωρούν την ομάδα φαβορί είναι καλό για εσάς και τους παίκτες σας;

Δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι τέτοιο αν όλοι μας θεωρούν φαβορί. Εμείς θεωρούμε ότι έχουμε τη δυνατότητα και το επίπεδο και έχουμε τη φιλοδοξία να προχωρήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας. Δεν πιστεύω ότι αν κάποιος μας θεωρεί φαβορί θα επηρεάσει το παιχνίδι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να μελετάμε όλους τους αντιπάλους μας. Ολοι οι αντίπαλοι μας αξίζουν σεβασμό και όλοι θα προσπαθήσουν να μας ξαφνιάσουν. Δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο, αντίθετα θέλουμε να το κάνουμε εμείς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.