Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη στο «Γουέμπλεϊ» η Μονακό, «αυτοκτόνησε» η Λεβερκούζεν

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη στο «Γουέμπλεϊ» η Μονακό, «αυτοκτόνησε» η Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2016 00:34
Η Μονακό κέρδισε με 2-1 την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» και ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σπουδαίος βαθμός για ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη «Μπάι Αρίνα», 2-2 (από 0-2) την Λεβερκούζεν.

Δεν έφερε… γούρι στην Τότεναμ η διεξαγωγή του αγώνα με την Μονακό στο «Γουέμπλεϊ». Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στο Λονδίνο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Οι Μονεγάσκοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά λάθη των «πετεινών» και πήραν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Σίλβα (15’) και Λεμάρ (31’). Η Τότεναμ μείωσε στο 45’ με εξαιρετική κεφαλιά του Αλντερβάιρελντ, ωστόσο η πίεση της για την ισοφάριση δεν απέδωσε καρπούς. Η Μονακό κράτησε με… νύχια και με δόντια το 2-1 και έφυγε με το «διπλό» από το Λονδίνο.

«Αυτοκτόνησε» η Λεβερκούζεν


Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη στο «Γουέμπλεϊ» η Μονακό, «αυτοκτόνησε» η Λεβερκούζεν
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Λεβερκούζεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην «Μπάι Αρίνα» και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Οι «ασπιρίνες» πήραν νωρίς νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Μεχμέντι (9’ –φώναξαν για οφσάιντ οι Ρώσοι) και Τσαλχάνογλου (15’), ενώ σπατάλησαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα.

Η ΤΣΣΚΑ έμεινε στο ματς και μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ πριν το ημίχρονο. Στο 36’ ο Τζαγκόεφ με εκπληκτική προσπάθεια μείωσε σε 2-1 και δύο λεπτά μετά ο Ερεμένκο έφερε το σκορ στα ίσια, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Μονακό 3
2. Λεβερκούζεν 1
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1
4. Τότεναμ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.