Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με το… αριστερό η Γιουνάιτεντ, επική ανατροπή η Ζενίτ

Γιουρόπα Λιγκ: Με το… αριστερό η Γιουνάιτεντ, επική ανατροπή η Ζενίτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2016 23:02
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε με αρκετούς βασικούς κόντρα στην Φέγενορντ, ωστόσο γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 1-0, στην επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στο Γιουρόπα Λιγκ. Επική ανατροπή για Ζενίτ στο Ισραήλ, 4-3 (από 0-3) την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με το… αριστερό ξεκίνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Φέγενορντ στην Ολλανδία, γνωρίζοντας δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτή από την Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι του «Όλντ Τράφορντ».

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρέταξε ανταγωνιστική ομάδα, ωστόσο οι Κυπελλούχοι Αγγλίας παρουσίασαν κάκιστο πρόσωπο και γνώρισαν τέταρτη σερί εκτός έδρας ήττα σε ευρωπαϊκό ματς, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το γκολ της νίκης για τους Ολλανδούς πέτυχε στο 79ο λεπτό ο Φιλένα, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου, η Φενέρμπαχτσε ισοφάρισε σε 1-1 την Ζόρια στην Ολλανδία χάρη σε γκολ του Κίερ στο 90+6’.

Επική ανατροπή για Ζενίτ


Γιουρόπα Λιγκ: Με το… αριστερό η Γιουνάιτεντ, επική ανατροπή η Ζενίτ
Η Ζενίτ βρέθηκε να χάνει με 3-0 στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο με τρία γκολ στα τελευταία λεπτά, κέρδισε με 4-3 στο Ισραήλ και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στο θεσμό.

O Μεντούνιανιν με δύο γκολ (26’, 70’) και ο Κιάρτασον με άλλο ένα (50’) έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων στους Ισραηλινούς, ωστόσο στο 76’ η Ζενίτ κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Κοκόριν. Ακολούθησε η αποβολή του Ντάσα (81’), με τους Ρώσους να εκμεταλλεύονται απόλυτα το αριθμητικό πλεονέκτημα, φέρνοντας… τούμπα το ματς.

Στο 84’ ο Μαουρίσιο μείωσε σε 3-2, στο 86’ ο Ζιουλιάνο, μετά από ασίστ του Μακ, ισοφάρισε σε 3-3 και στις καθυστερήσεις, ο Λούκα Τζόρτζεβιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Στα άλλα παιχνίδια, η Ρόμα, που είχε βασικό τον Μανωλά, έμεινε στο 1-1 με την Βιτόρια Πλζεν στην Τσεχία, ενώ η Σασουόλο ισοπέδωσε με 3-0 την Μπιλμπάο στην Ιταλία. Με γκολ του Ρέμπιτς στο 88’ η Σεντ Ετιέν έφυγε με βαθμό (1-1) από την έδρα της Μάιντς, ενώ η Άντερλεχτ κέρδισε με 2-1 την Καμπάλα στις Βρυξέλλες.

Η Ντάνταλκ, με γκολ στο 89’, έφυγε με σπουδαίο βαθμό (1-1) από την έδρα της Άλκμααρ, ενώ «διπλό» πήρε και η Αούστρια Βιέννης, νικώντας με 3-2 την Άστρα Τζούρτζου. Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Ραπίντ Βιέννης, η οποία κέρδισε με 3-2 την Γκενκ (μπήκε στο 78’ ο Καρέλης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.