Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πρόκριση με Πέρεθ η Άρσεναλ, στην παράταση η Τσέλσι (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πρόκριση με Πέρεθ η Άρσεναλ, στην παράταση η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2016 00:42
Με τον Λούκας Πέρεθ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Άρσεναλ διέλυσε με 4-0 την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ» και προκρίθηκε πανηγυρικά στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Άνετη πρόκριση και για Λίβερπουλ (3-0 την Ντέρμπι), στην παράταση η Τσέλσι, 4-2 την Λέστερ (2-2 κ.δ).

Την πρόκριση στους «16» του Λιγκ Καπ εξασφάλισε η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» πέρασαν με 4-0 από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ και εξασφάλισαν την πρόκριση για τον 4ο γύρο του θεσμού.

Ο Λούκας Πέρεθ πήρε φανέλα βασικού από τον Αρσέν Βενγκέρ και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πέτυχε τα δύο πρώτα του τέρματα με τους «κανονιέρηδες». Ο Ισπανός επιθετικός «έγραψε» το 2-0 στο 60’ μετουσιώνοντας σε γκολ το (αυστηρό) πέναλτι που κέρδισε ο Άκπομ, ενώ στο 71’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μανσιέν και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του. Το πρώτο γκολ του αγώνα σημείωσε ο Τσάκα (23’) με μακρινό σουτ, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τσάμπερλειν στο 90+2’.

Στην παράταση η Τσέλσι


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πρόκριση με Πέρεθ η Άρσεναλ, στην παράταση η Τσέλσι (video)
Το εισιτήριο για τον 4ο γύρο εξασφάλισε και η Τσέλσι. Οι «μπλε» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στην έδρα της Λέστερ, όμως έφεραν το σκορ στα ίσια και πήραν την πρόκριση στην παράταση (4-2) χάρη σε δύο γκολ του Φάμπρεγκας.

Οι πρωταθλητές εκμεταλλεύτηκαν τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα της Τσέλσι και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με ισάριθμα γκολ του Οκαζάκι (17’, 34’). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Κέιχιλ και στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) έφεραν το σκορ στα ίσια με τρομερό σουτ του Αθπιλικουέτα.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε συνέχιζε να βγάζει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ωστόσο δεν το πλήρωσε και στο 89’ η Λέστερ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Βασιλέφσκι. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου οι «μπλε» ολοκλήρωσαν την ανατροπή με δύο εξαιρετικά σουτ του Φάμπρεγκας σε διάστημα δύο λεπτών (92’, 94’). Το 4-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Τσέλσι πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Τριάρα η Λίβερπουλ, αποκλεισμός για Έβερτον


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πρόκριση με Πέρεθ η Άρσεναλ, στην παράταση η Τσέλσι (video)
Άνετη πρόκριση για την Λίβερπουλ, η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Ντέρμπι. Κλαβάν (24’), Κουτίνιο (50’) και Οριγκί (54’) ήταν οι σκόρερ για τους «κόκκινους», που συνέχισαν με… φόρα από το πρωτάθλημα.

Αντίθετα, η φορμαρισμένη Έβερτον γνώρισε εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό με 2-0 από την Νόριτς. Ο Νέισμιθ (41’) σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μέρφι (74’), «σφραγίζοντας» την πρώτη ήττα του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο των «ζαχαρωτών».

Ηχηρός αποκλεισμός και αυτός της Μπόρνμουθ, η οποία ηττήθηκε με 3-2 από την Πρέστον στην παράταση (2-2 κ.δ). Η Νιούκαστλ κέρδισε με 2-0 την Γουλβς, ενώ η Λιντς απέκλεισε την Μπλάκμπερν με γκολ του Γουντς στο 85’. Τέλος, η Ρέντινγκ κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Μπράιτον και πήρε την πρόκριση για τους «16».






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.