Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε βαθμούς και… ρεκόρ η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε βαθμούς και… ρεκόρ η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2016 22:58
Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» έμεινε στο 1-1 με την Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου» και δεν κατάφερε να κάνει το απόλυτο ρεκόρ νικών στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Σοριάνο (45+1' πεν.) και Ράμος (48') οι σκόρερ.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Βιγιαρεάλ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μπερναμπέου» και μοιράστηκαν από ένα βαθμό, παραμένοντας αήττητες στο φετινό πρωτάθλημα. Η «βασίλισσα» χρειάζονταν τους τρεις βαθμούς για να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ νικών στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο το σερί σταμάτησε στις 16 νίκες, με αποτέλεσμα να μοιράζεται το ρεκόρ με την Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα από τη σεζόν 2010/11.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε ξανά στη διάθεση του τους Ρονάλντο και Μπέιλ, αλλά η εικόνα της «βασίλισσας» ήταν κακή. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, όμως η πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 18’, με τον Ασένχο να αποκρούει την κεφαλιά του Μπενζεμά. Η Βιγιαρεάλ έκλεινε σωστά όλους τους χώρους και στο 28’ είχε σημαντική ευκαιρία για να πάρει αυτή το προβάδισμα, με τον Κασίγια να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Τσερίσεφ.

Τελικώς, το «κίτρινο υποβρύχιο» κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, σκοράροντας με τη συμπλήρωση 45 λεπτών. Ο Ράμος έκανε χέρι στην περιοχή, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι και ο Μπρούνο το μετουσίωσε σε γκολ, βάζοντας μπροστά στο σκορ τη Βιγιαρεάλ.

Ο Ράμος πήρε το… αίμα του πίσω στο ξεκίνημα της επανάληψης, αφού στο 48’ κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Χάμες. Μάλιστα με το γκολ που σημείωσε, ο Ισπανός αμυντικός έφτασε τα 46 γκολ στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας τον Ρομπέρτο Κάρλος. Μόνο δύο αμυντικοί έχουν περισσότερα στην ιστορία της Πριμέρα (Φερνάντο Ιέρο 105, Ρόναλντ Κούμαν 67).

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι Μαδριλένοι πίεσαν για την ολική ανατροπή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 61’ ο Ρονάλντο δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή σε κενή εστία, ενώ στο 80’ ο Ασένχο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κρόος. Τρία λεπτά μετά, ο Μοράτα δεν κατάφερε να σκοράρει με σκαστή κεφαλιά, ενώ στο 86’ το σουτ του Βάθκεθ βρήκε στα σώματα. Στο 89’ ο Ασένχο μπλόκαρε και το σουτ του Ρονάλντο, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.