Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε καραντίνα λόγω αδιευκρίνιστου ιού η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ!

Σε καραντίνα λόγω αδιευκρίνιστου ιού η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2016 21:41
Σοκ για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού οι παίκτες της Σλόβαν Λίμπερετς τέθηκαν σε καραντίνα (!) τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα λόγω ενός περίεργου ιού που ταλαιπωρεί σχεδόν όλη την ομάδα!

Τρομερά πράγματα στην Σλόβαν Λίμπερετς, λίγες μόνο ημέρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ! Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο οργανισμός δημόσιας υγείας του Λίμπερετς ακύρωσε το εκτός έδρας παιχνίδι της Σλόβαν με την Κάρβινα, αποφασίζοντας να θέσει σε καραντίνα ολόκληρη την ομάδα τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα.

Ο λόγος έχει να κάνει με έναν περίεργο ιό που «κουβάλησε» η ομάδα από το πρόσφατο ταξίδι της στο Αζερμπαϊτζάν για τον αγώνα με την Καραμπάκ. Οι παίκτες της Σλόβαν θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα και τα αποτελέσματα θα καθορίσουν πότε η ομάδα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις! Φυσικά αυτή η εξέλιξη τινάζει στον… αέρα το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι μία μεταδοτική ασθένεια και πιστεύω ότι η καραντίνα είναι το σωστό μέτρο για να αποτραπεί η μετάδοση της σε ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας. Από τότε που επιστρέψαμε από το Αζερμπαϊτζάν ένας βάκιλος ταλαιπωρεί την ομάδα. Ήδη από το περασμένο ματς με την Σλάβια κάποιοι παίκτες εμφάνισαν συμπτώματα, όμως αυτό που έγινε αυτή την ομάδα δεν το έξω ξανασυναντήσει ως προπονητής ομάδας σε αυτό το επίπεδο. Η αναβολή του ματς ήταν η σωστή λύση, δεν γινόταν να παίξουμε έχοντας 12 παίκτες άρρωστους», σχολίασε ο τεχνικός της Σλόβαν Λίμπερετς, Χένρι Τρπισόφσκι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.